Foredrag
/
Aalborg
Event

Menneske, menneskeværd og robotter

Engang var hunden menneskets bedste ven, i dag er det mobiltelefonen. Vi stryger den nænsomt med fingrene mange gange hver dag, lader den overvåge vores helbred, planlægge vores tid og passe vores børn.

Ja, nogle sover tilmed med den om natten. Der findes nok ikke mange, der for alvor ønsker sig tilbage til tiden før computeren, internettet og mobiltelefonen. Til gengæld kan det konstateres, at der en voksende forståelse af, at de skærme, der er kommet ind i vores dagligliv, ikke gør os klogere på livet eller bringer os nærmere på hinanden, men tværtimod bringer os på afstand af verden, andre mennesker og os selv.

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
15/11/2022
19:00 - 20:45
Lokationen

Trekanten

Trekanten er et kulturhus med mange forskellige tilbud og mange forskellige funktioner. Vi er et kulturhus under Aalborg Kommune.

Hvad kan man på Trekanten?
Trekanten er et hus, hvor du kan komme og høre foredrag, se teater, og nyde lækker mad fra vores Café, drikke en kop kaffe eller fordybe dig i en bog i Biblioteket. Har du lyst til at være kreativ, kan du bruge vores Makerspace, Minimakerspace og snedkerværksted.

Trekanten består af: Kulturhus, Bibliotek, Café, og Makerspace , som er et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring, Mini-Makerspace og et snedkerværksted. Under corona-nedlukningen fik vi også Radio 9220.

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Sebbersundvej 2a 9220 Aalborg Øst

Offentlig transport

Bus 11 og bus 14 stopper ved stoppestedet “Trekanten (Humlebakken / Aalborg)”

Restauranter i nærheden

Lækker café, med et stort fokus på økologi og fællesskab. Der er fællesspisning mandag-torsdag kl.18.

CAFÉENS ÅBNINGSTIDER
Mandag-torsdag 11-21
Fredag 11-14.30
Lørdag og Søndag lukket.
(ved arrangementer kan der være andre åbningstider)