Gratis
Koncert
/
Aalborg
Event

Koncert med Souvenirs, Lise Dres og Frederik Damkaer

Mathilde Falch har i samarbejde med SIND, arrangeret en række koncerter under titlen “Stærk & Sårbar”. For kunstnerne kender selv til psykisk sårbarhed og ønsker at være med til at sætte fokus på at nedbryde tabuerne omkring det.
Lise Dres er sanger, sangskriver og digter. Uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium og har udgivet 3 album, en digtsamling og en poetisk lydrejse.
Frederik Damkaer har selv i mange år har haft psykisk sygdom tæt inde på livet som pårørende og fortæller ærligt om frygten for at miste,
Klokken 20.30 spiller Souvenirs.
Musik kan sætte tanker og følelser i gang. Musikken kan sætte ord på det vi ikke selv formår at sætte ord på. Musikken kan skabe fællesskaber og fælles oplevelser. Souvenirs vil i aften underholde og fortælle på deres helt karismatiske måde. Vi håber, at vi alle går glade hjem med en boblende fornemmelse i maven efter at have været sammen om en dejlig musikalsk oplevelse i fællesskabets tegn.

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
10/10/2022
19:00 - 22:00
Lokationen

Trekanten

Trekanten er et kulturhus med mange forskellige tilbud og mange forskellige funktioner. Vi er et kulturhus under Aalborg Kommune.

Hvad kan man på Trekanten?
Trekanten er et hus, hvor du kan komme og høre foredrag, se teater, og nyde lækker mad fra vores Café, drikke en kop kaffe eller fordybe dig i en bog i Biblioteket. Har du lyst til at være kreativ, kan du bruge vores Makerspace, Minimakerspace og snedkerværksted.

Trekanten består af: Kulturhus, Bibliotek, Café, og Makerspace , som er et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring, Mini-Makerspace og et snedkerværksted. Under corona-nedlukningen fik vi også Radio 9220.

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Sebbersundvej 2a 9220 Aalborg Øst

Offentlig transport

Bus 11 og bus 14 stopper ved stoppestedet “Trekanten (Humlebakken / Aalborg)”

Restauranter i nærheden

Lækker café, med et stort fokus på økologi og fællesskab. Der er fællesspisning mandag-torsdag kl.18.

CAFÉENS ÅBNINGSTIDER
Mandag-torsdag 11-21
Fredag 11-14.30
Lørdag og Søndag lukket.
(ved arrangementer kan der være andre åbningstider)