Familieteater
Jul
/
Aalborg
Event

JUL I GAMMELBY

Nisserne er igen løs i Gammelby, når Morskabs-Theatret vender tilbage med juleforestillingen, der med garanti vil sprede juleglæde hos både store og små.

De seneste år har Morskabs-Theatret stået for julehyggen i Det Lille Teater, og i år lægges der atter i kakkelovnen til en herlig juleoplevelse med en (gen)fortolkning af den velkendte historie om nisserne fra Gammelby,

Den klassiske juleforestilling for børn og voksne er en genopsætning af teatrets tidligere succes med den skønne julekomedie. Igen i år er skuespillerne under kyndig ledelse af instruktør Martin Schwab og sangcoach Henrik Fevre.

Jul i Gammelby blev første gang vist som julekalender på DR tilbage i 1979, og handler om en købmand i Gammelby, der er ved at gå til af bekymring over, at hans fragtskib ikke er kommet i havn. Og sker det ikke, vil han ikke holde julefest.

Det vil til gengæld julenisserne, der bor på loftet i købmandsgården. De finder derfor på forskellige drillerier sammen med købmandens børn, Mads og Mette, som kan overbevise ham om, at julen ikke skal aflyses.

Læs mere om eventet på arrangørens hjemmeside