Foredrag
/
Aalborg
Event

FRIE FODSPOR PÅ CAMINOEN

Til foredraget fortæller Marie fra vandrebloggen ‘Frie fodspor’ levende om den indre rejse, Caminoen er, og om menneskemøder, der
forandrer. Hun åbner også sin slidte pilgrimsrygsæk, og giver ærlige og jordnære tips til din pakkeliste – fra det uundværlige, til de gram, du sagtens kan spare.
Du får tips til, hvordan du finder stilhed og fordybelse i din pilgrimsvandring uden at misse det stærke sociale fællesskab, som Caminoen er kendt og elsket for. Bliv klog på, hvor langt du kan gå om dagen, og hvordan du undgår vabler. Og find ud af mulighederne for overnatning, uanset om du er til herberger eller hoteller.

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
13/09/2022
19:00 - 21:00
Lokationen

Trekanten

Trekanten er et kulturhus med mange forskellige tilbud og mange forskellige funktioner. Vi er et kulturhus under Aalborg Kommune.

Hvad kan man på Trekanten?
Trekanten er et hus, hvor du kan komme og høre foredrag, se teater, og nyde lækker mad fra vores Café, drikke en kop kaffe eller fordybe dig i en bog i Biblioteket. Har du lyst til at være kreativ, kan du bruge vores Makerspace, Minimakerspace og snedkerværksted.

Trekanten består af: Kulturhus, Bibliotek, Café, og Makerspace , som er et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring, Mini-Makerspace og et snedkerværksted. Under corona-nedlukningen fik vi også Radio 9220.

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Sebbersundvej 2a 9220 Aalborg Øst

Offentlig transport

Bus 11 og bus 14 stopper ved stoppestedet “Trekanten (Humlebakken / Aalborg)”

Restauranter i nærheden

Lækker café, med et stort fokus på økologi og fællesskab. Der er fællesspisning mandag-torsdag kl.18.

CAFÉENS ÅBNINGSTIDER
Mandag-torsdag 11-21
Fredag 11-14.30
Lørdag og Søndag lukket.
(ved arrangementer kan der være andre åbningstider)