Fællesspisning
Show
/
Aalborg Øst
Event

FÆLLESSPISNING med Nordjysk Trylleklub

Trekantens Café vil fremtrylle en lækker middag til jer – menuen vil være at finde på Trekantens hjemmeside ugen forinden arrangement. Vi starter med at spise sammen kl. 18. i caféen, hvorefter vil der være et trylleshow i salen mellem kl. 19-20.

Temaet for aftenen er: “Du kan mere end du tror”, hvor tryllekunstnerne via magien vil fortælle historier og inspirere dig til at tro på sig selv. Værten for aften er Kennith Nielsen, som vil tage os med på den magiske rejse.

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
26/01/2023
18:00 - 20:00
Gratis
Lokationen

Trekanten

Trekanten er et kulturhus med mange forskellige tilbud og mange forskellige funktioner. Vi er et kulturhus under Aalborg Kommune.

Hvad kan man på Trekanten?
Trekanten er et hus, hvor du kan komme og høre foredrag, se teater, og nyde lækker mad fra vores Café, drikke en kop kaffe eller fordybe dig i en bog i Biblioteket. Har du lyst til at være kreativ, kan du bruge vores Makerspace, Minimakerspace og snedkerværksted.

Trekanten består af: Kulturhus, Bibliotek, Café, og Makerspace , som er et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring, Mini-Makerspace og et snedkerværksted. Under corona-nedlukningen fik vi også Radio 9220.

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Sebbersundvej 2a 9220 Aalborg Øst

Offentlig transport

Bus 11 og bus 14 stopper ved stoppestedet “Trekanten (Humlebakken / Aalborg)”

Restauranter i nærheden

Lækker café, med et stort fokus på økologi og fællesskab. Der er fællesspisning mandag-torsdag kl.18.

CAFÉENS ÅBNINGSTIDER
Mandag-torsdag 11-21
Fredag 11-14.30
Lørdag og Søndag lukket.
(ved arrangementer kan der være andre åbningstider)