Foredrag
/
Aalborg Øst
Event

COLLAGEN – MYTER OG FACTS

Foredraget med Jerk W. Langer vil ud fra de seneste forskningsresultater belyse collagens betydning for kroppen. Forskning er vigtig, fordi collagen lovprises nærmest ukritisk på de sociale medier. Hvor meget er der hold i og hvor meget er useriøs markedsføring?
I sin nye bog om collagen har Jerk W. Langer talt med forskere fra hele verden omkring muligheden for at holde leddene smidige og knoglerne stærke, dæmpe smerter, forbedre restitution efter træning, bevare hudens fasthed og fugt, samt gavne tarmflora og fordøjelse.
Han vil med en række eksempler fra forskningen og egne klienter tage deltageren med ind i dette kostunivers og der gives også eksempler på, hvordan man kan få mere collagen gennem inspirerende danske retter.
BOG: Collagen – Stærk, sund og smertefri (Politikens Forlag, 2020) af Jerk W. Langer og Karen Lyager.

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
29/09/2022
17:00 - 18:45
Lokationen

Trekanten

Trekanten er et kulturhus med mange forskellige tilbud og mange forskellige funktioner. Vi er et kulturhus under Aalborg Kommune.

Hvad kan man på Trekanten?
Trekanten er et hus, hvor du kan komme og høre foredrag, se teater, og nyde lækker mad fra vores Café, drikke en kop kaffe eller fordybe dig i en bog i Biblioteket. Har du lyst til at være kreativ, kan du bruge vores Makerspace, Minimakerspace og snedkerværksted.

Trekanten består af: Kulturhus, Bibliotek, Café, og Makerspace , som er et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring, Mini-Makerspace og et snedkerværksted. Under corona-nedlukningen fik vi også Radio 9220.

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Sebbersundvej 2a 9220 Aalborg Øst

Offentlig transport

Bus 11 og bus 14 stopper ved stoppestedet “Trekanten (Humlebakken / Aalborg)”

Restauranter i nærheden

Lækker café, med et stort fokus på økologi og fællesskab. Der er fællesspisning mandag-torsdag kl.18.

CAFÉENS ÅBNINGSTIDER
Mandag-torsdag 11-21
Fredag 11-14.30
Lørdag og Søndag lukket.
(ved arrangementer kan der være andre åbningstider)