Koncert
Musik
/
Vestbyen
Event

Casper Dybdahl Quartet

Her får I en oplagt mulighed for, at opleve en fantastisk aften med håndspillet musik og nøje udvalgte covers af hits, arrangeret i egne originale udgaver.

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
10/02/2023
20:30 - 23:30
Lokationen

AbZalon Event Factory

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Absalonsgade 26, 9000 Aalborg 

Offentlig transport

Der kan tages bus 2 eller tog til Aalborg Vestby st. også er der 300m gang.

Der kan tages bus 16 også stå af ved stoppestedet Annebergcentret (Annebergvej / Aalborg) også er der ca. 400m gang.

Restauranter i nærheden

Ulla T ApS

hospital

Unik indretning og en ekstra hyggelig stemning. Sæt dig ned i caféen og nyd et af de populære drinks, der serveres på caféen eller spis dig mæt i deres Weekend Brunch Buffet eller i Ullas Frokost Platte. På caféen, som er kendt for sit spraglede design, både indvendigt og udvendigt, kan du nyde klassisk cafémad og hyggelig stemning. Med et stort udvalg af retter, er der noget for en hver smag.

Azzurra ApS

hospital

Med en napolitaner ved roret er vores altoverskyggende fokus at servere autentiske retter, baseret på friske og gode råvarer. I vores hyggelige restauranter byder vi dig velkommen til alt det bedste fra støvelandet. Fra de mundrette antipasti til de smagfulde hovedretter som blandt andet pasta, pizza, risotto, kødretter, fisk, supper og meget mere .

Vi har en naturlig respekt for vores italienske rødder, i vores madlavning, men tager også gerne geografiske og gastronomiske afstikkere til andre verdenskøkkener.

Vi glæder os til at se dig. Buon appetito!

Sticchis ApS

hospital

Antonio Sticchi er født og opvokset i Napoli, hvor den oprindelige pizza stammer fra. Han serverer autentisk mad fra det napolitanske landkøkken, og han deler gerne ud af sine erfaringer. Derfor har han også skrevet kogebogen “Uden kompromis – mit napolitanske landkøkken”, som kan købes i restauranten.
Hos Sticchi’s er vi stolte af at være de første i Danmark, som er godkendt af “Associazione verace pizza Napoletana”.

Artister

Kvartetten består af et yderst kompetent hold, med top professionelle folk der bl.a. har spillet/spiller med: Lis Sørensen, Peter AG, Mads Langer, Love Shop, Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen, Andreas Odbjerg, Michael Falch, Medina, Poul Krebs og Drew Sycamore.

Lead Vokal og Guitar: Casper Dybdahl
Kontra og el bas: Rasmus Visti
Piano og vokal: Lasse Bo Nielsen
Trommer og Vokal: Rune Thorhauge