Blues
Koncert
Musik
/
Vestbyen
Event

BURGIN/VEGA/STRAUSS DOBBELTKONCERT

Johnny Burgin er en af Chicagos mest etablerede bluesguitarister.
Med en lang historie på Chicagos Bluesscene, hvor han i årevis – med stor succes – spillede hver mandag på The Smoke Daddy, udviklede han sig til en fast sideman for en række Chicago artister som Taildragger og Pinetop Perkins.
Rockin’ Johnny Burgin har udgivet 8 albums i eget navn og har spillet mange gange på Chicago Blues Festival. Han har endvidere ofte “Headlinet” bluesfestivaler i USA og Europa. Han turnerer rundt i hele verden og spiller ca. 250 gigs om året.

VEGA STRAUSS BAND (US/DE/DK) er et Internationalt TEXAS ROADHOUSE BLUES PARTY, håndplukket og sammensat af KingBee exBLUESive v/Bjarne ‘KingBee’ Rask, tilbage I 2014. Siden den massive succes på den første tour, har de etableret sig som fast konstellation, turnerende i Europa så snart de individuelle karrierer tillader det. For bandet består af særdeles aktive og eftertragtede folk. Tony Vega (guitar/vokal) & Kai Strauss (guitar/vokal), samt den swung-swingende rytmesektion: Henrik Poulsen (bas) og Mads D. Andersen (trommer)

TONY VEGA er født i Chicago, men opvokset i Houston Texas, hvor han for alvor besluttede sig for at vie sit liv til at spille bluesguitar, efter at have mødt selveste Albert Collins i en guitarforretning.
I 1997 stod han for første gang i front for sit eget Tony Vega Band, der allerede fra start har været kendetegnet ved en mesterlig levering af ‘Red hot bone shaking blues”. Et autentisk udtryk, der har bragt ham adskillige ’Houston Press Blues Awards”: ‘2008 – Best Guitarist’ / ‘2007 – Best Male Vocalist’ / ‘2004 – Best Blues’ / ‘2002 – Best Contemporary Blues’ / ‘2001 – Best Blues’ ….men største award af alle, da selveste Mr. ZZ – Billy Gibbons – udtalte: “..Tony Vega is a MONSTER.!” . Tony Vega har fem udgivelser i bagagen, den seneste ’Black Magic Box’ fra 2016. Et album med gæsteoptrædener af så kompetente folk som sanger/mundharpespiller Guy Forsyth og Fabulous Thunderbirds guitaristen Johnny Moeller.
KAI STRAUSS er et kendt og elsket navn i Danmark, som han ofte besøger med sit eget band ’The Electric Blues All-Stars’. Han er fra Lengerich i Tyskland, men lytter man til hans guitarspil alene, ville man forledes til at tro han var fuldblods Texaner. Blandt guitarkendere da også udråbt som Europas bedste, når det kommer til den ’No Bullshit/Texas Blues/Gunslinger Guitar Stil’, som bl.a. Jimmie Vaughan, Anson Funderburgh, Ronnie Earl, Mike Morgan osv, er kendte ambassadører for. Udover en lang række prisvindende albums med sit eget band, har Kai Strauss indspillet med en række internationalt turnerende artister, som han tager med sig i studiet, når de kommer gennem Tyskland. På de seneste albums er det bl.a Big Daddy Wilson, og de forrige notabiliteter som Darrell Nulisch, Sugar Ray Norcia, Keith Dunn, Boyd Small, Mike Wheeler, Sax Gordon m.fl.….

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
21/03/2023
19:30
Lokationen

AbZalon Event Factory

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Absalonsgade 26, 9000 Aalborg 

Offentlig transport

Der kan tages bus 2 eller tog til Aalborg Vestby st. også er der 300m gang.

Der kan tages bus 16 også stå af ved stoppestedet Annebergcentret (Annebergvej / Aalborg) også er der ca. 400m gang.

Restauranter i nærheden

Ulla T ApS

hospital

Unik indretning og en ekstra hyggelig stemning. Sæt dig ned i caféen og nyd et af de populære drinks, der serveres på caféen eller spis dig mæt i deres Weekend Brunch Buffet eller i Ullas Frokost Platte. På caféen, som er kendt for sit spraglede design, både indvendigt og udvendigt, kan du nyde klassisk cafémad og hyggelig stemning. Med et stort udvalg af retter, er der noget for en hver smag.

Azzurra ApS

hospital

Med en napolitaner ved roret er vores altoverskyggende fokus at servere autentiske retter, baseret på friske og gode råvarer. I vores hyggelige restauranter byder vi dig velkommen til alt det bedste fra støvelandet. Fra de mundrette antipasti til de smagfulde hovedretter som blandt andet pasta, pizza, risotto, kødretter, fisk, supper og meget mere .

Vi har en naturlig respekt for vores italienske rødder, i vores madlavning, men tager også gerne geografiske og gastronomiske afstikkere til andre verdenskøkkener.

Vi glæder os til at se dig. Buon appetito!

Sticchis ApS

hospital

Antonio Sticchi er født og opvokset i Napoli, hvor den oprindelige pizza stammer fra. Han serverer autentisk mad fra det napolitanske landkøkken, og han deler gerne ud af sine erfaringer. Derfor har han også skrevet kogebogen “Uden kompromis – mit napolitanske landkøkken”, som kan købes i restauranten.
Hos Sticchi’s er vi stolte af at være de første i Danmark, som er godkendt af “Associazione verace pizza Napoletana”.