Koncert
Musik
/
Vestbyen
Event

ANDREAS BRANDT

Teatralsk rock og inderlig americana mødes i en skarpskåret koncertoplevelse, når Meatloafs uægte barnebarn indtager scenen med sin frembrusende energi og opmærksomhedsvækkende nærvær.
Andreas Brandt leverer sine tragiske historier iklædt en grandios og flamboyant rockfrakke, som skaber en ny og ekstravagant vinkel på singer / songwriter-stilen, hvor interaktionen mellem performer og publikum har førsteprioritet.

Efter udgivelsen af debut EP’en “Monument to Wasted Potential” i maj 2022, står Andreas Brandt klar til at møde publikum, for at dele historien om, hvordan selv de dybeste huller kan undslippes, hvis blot man får den rigtige hjælp.

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
09/03/2023
20:00
Lokationen

AbZalon Event Factory

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Absalonsgade 26, 9000 Aalborg 

Offentlig transport

Der kan tages bus 2 eller tog til Aalborg Vestby st. også er der 300m gang.

Der kan tages bus 16 også stå af ved stoppestedet Annebergcentret (Annebergvej / Aalborg) også er der ca. 400m gang.

Restauranter i nærheden

Ulla T ApS

hospital

Unik indretning og en ekstra hyggelig stemning. Sæt dig ned i caféen og nyd et af de populære drinks, der serveres på caféen eller spis dig mæt i deres Weekend Brunch Buffet eller i Ullas Frokost Platte. På caféen, som er kendt for sit spraglede design, både indvendigt og udvendigt, kan du nyde klassisk cafémad og hyggelig stemning. Med et stort udvalg af retter, er der noget for en hver smag.

Azzurra ApS

hospital

Med en napolitaner ved roret er vores altoverskyggende fokus at servere autentiske retter, baseret på friske og gode råvarer. I vores hyggelige restauranter byder vi dig velkommen til alt det bedste fra støvelandet. Fra de mundrette antipasti til de smagfulde hovedretter som blandt andet pasta, pizza, risotto, kødretter, fisk, supper og meget mere .

Vi har en naturlig respekt for vores italienske rødder, i vores madlavning, men tager også gerne geografiske og gastronomiske afstikkere til andre verdenskøkkener.

Vi glæder os til at se dig. Buon appetito!

Sticchis ApS

hospital

Antonio Sticchi er født og opvokset i Napoli, hvor den oprindelige pizza stammer fra. Han serverer autentisk mad fra det napolitanske landkøkken, og han deler gerne ud af sine erfaringer. Derfor har han også skrevet kogebogen “Uden kompromis – mit napolitanske landkøkken”, som kan købes i restauranten.
Hos Sticchi’s er vi stolte af at være de første i Danmark, som er godkendt af “Associazione verace pizza Napoletana”.