Gratis
Jazz
Koncert
/
Midtby
Event

“ADAGIO” – DUNKELFOLKET MED MONIQUE, MARIUS OG JONAS J.

Adagio er en af de ældste musikalske tempobetegnelser og betyder “behagelig, lun” på italiensk, men er med tiden kommet til at betyde “roligt” og “langsomt” i musikken.

Vores nuværende tid ser ud til at hige efter trøst og sindsro. Det er kun gennem bevidstheden om, og oplevelsen af, den dybe forbindelse mellem alt liv og skabelse, at vi kan opnå en varig og kraftfuld trøst og sindsro i os selv. Således kan medfølelse og accept for hinanden vokse sig stærkere, ligesom forståelsen af vores sande indre jeg. Med dette er vi nødt til at investere noget arbejde i processen, og være klar til at begive os ud på en rejse, der fører os til en dybere forståelse.

“Adagio” beskriver en af de mange mulige, absurde, triste eller sjove, men altid uforudsigelige rejser, med en god del overraskelser og misforståelser, der i sidste ende fører til en glædelig opdagelse.

Vær med og bliv forbundet.

TIDSPUNKTER
DATO
TID
PRIS
BILLET
25/11/2022
19:30
Lokationen

Center for Dansk Jazzhistorie

Center for Dansk Jazzhistorie blev etableret i december 2008 under Aalborg Universitet men har siden 1. januar 2016 været en selvstændig fond med egen bestyrelse. Centeret blev grundlagt som et nyt forskningscenter for dansk jazz. Med tiden gik man dog fra at være forskningscenter til at blive en åben kulturinstitition, som vi kender CDJ som i dag.

Center for Dansk Jazzhistorie er et sandt Mekka for alle jazzinteresserede og en af Europas største og fineste jazzsamlinger – et levende, nationalt jazzarkiv og videncenter.

Kørselsvejledning

GPS – indtast: Kjellerups Torv 2, 9000 Aalborg

Offentlig transport

Stoppested på Østerbro ved Nordkraft 300 meter væk

Restauranter i nærheden

Restaurant Sanya

hospital

Restaurant Sanya er et spisested med sushi i hjertet af Aalborg. Sushi menuen byder på spændende retter inden for det japanske. Variationerne er mange, men fælles for dem alle er, at de er lavet på friske råvarer, som sikrer smag og kvalitet.

Nordkraft Azzurra ApS

hospital

Med en napolitaner ved roret er det altoverskyggende fokus at servere autentiske retter, baseret på friske og gode råvarer. Du bliver budt på alt fra de mundrette antipasti til de smagfulde hovedretter som blandt andet pasta, pizza, risotto, kødretter, fisk, supper og meget mere .

Restaurant Fauna ApS

hospital

Markernes afgrøder træder markant i karakter og kommer i fokus på menuen, når solen og varmen har fået dem til at vokse op af jorden, og de er fulde af smag og intensitet. En smag som netop kun det nordiske terroir kan bidrage med.

Kommende events på samme lokation