Workshop
/
Aalborg
Event

Croquis-tegning i udstillingen

Kom og vær med til croquis i udstillingen, hvor vi udforsker kroppens smukke folder og former gennem tegning – midt i Kunstens stemningsfulde udstillinger.

Croquis er en særlig tegnestil, hvor et emne skitseres på få minutter. Ofte er det levende kroppe, vi tegner, men af og til vil vi i stedet fokusere på udvalgte skulpturer eller værker i en aktuel udstilling.

Kunstens egen huskunstner, Inge Tranter, guider dig igennem tegneøvelser af forskellig varighed. Hun udfordrer os med kreative benspænd samt inspiration til at eksperimentere med forskellige stilistiske udtryk og tegneteknikker – alt imens dagens model bevæger sig rundt i forskellige positioner. Hver gang popper vi op et nyt sted i udstillingerne, så vi også kan lade os inspirere på ny af de teknikker, stemninger, kunstarter og arkitekturen, der er omkring os.

Inge har taburetter, papir, tegneredskaber og tegneplader, du kan låne. Der vil være en eller to pauser undervejs, så der er tid til et lille glas i Brasseriet, et kig på Butik Kunstens udvalg af unikadesign og kreative redskaber eller en tur rundt i de andre udstillinger.

Croquis er for alle. Du kan være med, uanset om du er en garvet tegne-rotte eller en nybegynder, der vil tage skridtet videre fra tændstikmænd.

Læs mere om eventet på arrangørens hjemmeside