Nyheder fra ErhvervsLIV

Digitalisering har sikret fremtiden for nordjysk parykkæde

Digitalisering har frigjort ressourcer og skabt ny kontakt til kunderne for parykkæden Toftild Alternativt Hår. Virksomhedsprogrammet har hjulpet med digitaliseringen, som nu fortsætter i Aalborg-virksomheden.

Elever skal finde grønne løsninger på virksomheders udfordringer

De kommende måneder tager elever fra de nordjyske ungdomsuddannelser på besøg hos en række lokale virksomheder for at løse forskellige bæredygtighedsudfordringer. Det sker som en del af projektet Youths Go Green – grøn uddannelse for unge.

Tre nye robotter løfter robotkirurgien til nye højder

Aalborg Universitetshospital har længe været et af landets førende hospitaler, når det kommer til brugen af robotteknologi til operationer. Takket være en bevilling fra Regionsrådet og en donation fra Melsen Fonden har hospitalet nu fået i alt tre nye state-of-the-art kirurgirobotter.

Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening modtager stor sum

Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 30.000 kroner i sponsorstøtte.

1.300 nye virksomheder i Region Nordjylland i 2022

Helt præcist 1.304 virksomheder kunne slå dørene op i det forgangne år. Trods usikkerhed på markedet, er der alligevel iværksætterlyst at spore i den nordligste del af landet. Især i Aalborg trives iværksætteriet, hvor Aalborg er den mest entreprenante kommune.

Organisationsløft i LAZZAWEB

Det danske Google Marketing-bureau LAZZAWEB har fra 1. januar 2023 foretaget en større organisationsændring, der blandt andet indebærer, at stifter og CEO, Patrik Lazzarotto, fremadrettet vil indtage rollen som bestyrelsesformand. Samtidig overtages direktørstolen af nuværende CSO og partner, Mathias Teis.

Aalborg Portland-direktør er ny formand for DI Aalborg

På et nyligt afviklet konstituerende møde er adm. direktør hos Aalborg Portland A/S, Peter Birkegaard, blevet valgt som formand for DI Aalborgs bestyrelse.

Ny lægefaglig direktør på Aalborg Universitetshospital

Søren Pihlkjær Hjortshøj tager over som lægefaglig direktør på Aalborg Universitetshospital og vender dermed tilbage til hospitalet. Han ser frem til opgaven fyldt med spændende udfordringer.

Aalborg Forsyning får ny energiforsyningschef

Aalborg Forsyning får en energiforsyningschef med 30 års erfaring fra energiområdet og stor ledelseserfaring, når Lars Skytte Jørgensen fra årsskiftet skifter Alfa Laval ud med Aalborg Forsyning.

Store forskelle på investeringer i veje og bygninger i de nordjyske kommuner

Der er stor forskel på, hvor mange penge de nordjyske kommuner bruger på at reparere huller i vejene mm.. Brønderslev er med 1.750 kr. i gennemsnit pr. indbygger blandt de kommuner i hele landet, som investerer mindst, mens Aalborg med 3.630 kr. ligger højere end landsgennemsnittet.

Aalborg Kommune har analyseret den lokale digitale debat

Ud af 1,3 mio. kommentarer er kun 0,2% direkte hadefulde. Aalborg Kommune har i regi af Tryg Digital By som den første kommune i Danmark arbejdet med systematisk at undersøge den offentlige samtale på Facebook.

SteKa Bolig med service i topkvalitet

Lige fra begyndelsen har fokus hos SteKa Bolig ligget på høj service. Det skal være nemt, hurtigt og ikke mindst troværdigt at have med SteKa Bolig at gøre, uanset om det handler om at blive ny lejer i en bolig, du allerede er lejer, eller du får udført ejendomsservice af SteKa.

Aalborgenser er ny næstformand i Tandlægeforeningen

Susanne Egtoft Nielsen, tandlæge og klinikleder i den kommunale tandpleje i Aalborg, er blevet valgt til ny næstformand i Tandlægeforeningen. Hun vil blandt andet kæmpe for særligt udsatte patienter.

3,5 års ubetinget fængsel i Spar Nord-sagen

En tidligere kommunikationsdirektør i Spar Nord er i dag blevet idømt 3,5 års ubetinget fængsel ved Retten i Aarhus, for at have svindlet sin tidligere arbejdsgiver for 20,5 millioner kroner. Forholdet fandt sted over en lang årrække fra 2009 til 2020. Oven i fængselsdommen er der blevet idømt et erstatningskrav på 20,5 millioner til Spar Nord.

Region Nordjylland bakker op om Solsikkeprogrammet

Som del af arbejdet med at sikre inklusion og lighed i sundhed bakker Region Nordjylland op om Solsikkeprogrammet, der symboliserer usynligt handicap.

Overskudsmad fra Lidl hjælper familier i Aalborg

Behovet for julehjælp er rekordhøjt i år. Derfor uddeler to familienetværk i Aalborg overskudsmad fra en række lokale Lidl-butikker til trængte familier og enlige i byen, der har svært ved at få økonomi og julestemning til at gå hånd i hånd.

Trævirksomhed fra Støvring vinder pris for bæredygtigt byggeri

Keflico A/S står som et eksempel på, hvordan innovation og bæredygtighed kan gå hånd i hånd. Derfor har de modtaget DI Aalborgs initiativpris 2022. Prisoverrækkelsen fandt sted fredag eftermiddag.

Spar Nord fastholder anbefaling om aktier

Hvis du har holdt øje med de seneste måneders optur på aktiemarkederne, har du måske overvejet din egen udvikling. Men ifølge Spar Nords investeringskomité er der snarere tale om en falsk optur end begyndelsen på en længere periode med stigende aktiemarkeder.

Aalborgensiske talenter er klar til DM i Skills 2023

De største unge talenter i 45 forskellige faglige uddannelser er klar til DM i Skills 2023. Fra Aalborg og omegn deltager ikke mindre end 6 unge talenter. Det er unge fra uddannelser som tømrer, elektriker, flisemurer og bygningsstruktør.

Vi skal af med éngangshandsker

Dansk udviklingsprojekt vil på to år skabe et cirkulært alternativ til de blå éngangshandsker af det syntetiske gummi nitril – til gavn for sundhedsvæsenets grønne omstilling og forsyningssikkerheden af værnemidler.

Optimer din skat for 2022 før det er for sent

Inden året går på hæld og champagnepropperne springer, bør du give dine skatteforhold en ekstra tanke. Nytår er nemlig deadline for flere beskatnings- og fradragsmuligheder, der potentielt kan nedbringe din skat for 2022.

Kategorier

Nyheder fra ErhvervsLIV

Seneste nyheder