Nyheder fra ErhvervsLIV

Ingen “vinterhjælp” at hente for Musikkens Hus

Der var ingen hjælp at hente for Musikkens Hus, da inflationshjælpen til danskerne faldt på plads fredag formiddag. De står nu tilbage med dystre fremtidsudsigter.

Pilates Aalborg – hvor du bliver set og hørt

Pilates Aalborg tog sin begyndelse, fordi der “manglede noget”. Der manglede et bindeled mellem at rejse sig fra sofaen og dyrke motion på den ansvarlige måde. Den ansvarlighed har indehaverne Bodil, Ulla og Birgitte arbejdet med siden 2007.

Udryddelse tilbagerulles

Først skulle de udslettes i folkesundhedens hellige navn, nu bliver det tilladt igen

Skru ned for varmen og gå på kompromis med ligestillingen

Virksomheder vil gå på kompromis med ligestilingen, hvis de vælger at følge Energistyrelsens spareråd på arbejdspladserne i forbindelse med energikrisen og skrue rumtemperaturen ned til 19 grader på arbejdspladsen.

Flere virksomheder har valgt at skrue op for lønnen. Er din den næste?

Imens danskerne skruer ned for varmen, skruer virksomhederne nu op for lønnen

Til tops på økologisk ost

Restaurant Alimentum i Aalborg kan blive den første vinder af den prestigefulde kokkekonkurrencer:konkurrence “Årets Ret med Økologisk Ost” der afholdes for første gang i 2022. Den kommer i kølvandet på sidste års nye “Årets Ret med Fisk & Skaldyr”.

Nogle griner andre græder

Sagsbehandlingstiderne hos landets retter er længere end en et ondt Corona-år. Og det skal der nu gøres noget ved.

Thank God almighty – we are free at last!

Der er blevet kaglet om det i hønsegården længe. Men nu er det et faktum. Det er slut med burhøns fra 2035

7. mest downloadede mad- og drikkeapp på verdensplan

Over 13 millioner gange blev den danske madspildsapp Too Good To Go downloaded i første halvår af 2022. Dermed har appen erobret 7. pladsen over de mest downloadede apps på verdensplan i kategorien ‘mad og drikke’.

Ottedobling af elprisen giver ekstraudgift i millionklassen

Langt de fleste bliver påvirket af den aktuelle energikrise. Det gælder også Musikkens Hus i Aalborg, som frygter en ekstraudgift i millionklassen, når deres fastprisaftale udløber til nytår.

Minigraver på langfart

Det var ikke fra England til Skotland, da stjålet minigraver forsvandt fra Nørresundby – men næsten

Udenlandsk kapital på vej til AaB?

AaB undersøger en henvendelse fra en “udenlandsk” investor, meddeler klubben i en såkaldt selskabsmeddelelse

30 år blandt motorer og hestekræfter

Fredag den 23. september bliver en festlig dag hos Ford Brdr. Hosbond i Aalborg, når værkstedschef Lars Mousten kan lade sig fejre for at have været ansat i firmaet i 30 år.

Mad, hygge og samvær – Fidus i Nørregade byder indenfor

Skulle det være en saft? Kaffe og kage? Glimmer i håret? En rolig stund til at fordybe dig i tallerkenmaling? Eller måske mangler du at grine til det kramper i maven? Hos Fidus i Nørregade kan du få lidt af det hele!

Brænder du for TryOuts, #spons og reels?

Mange går med en abstrakt tanke om, hvad influencermarketing egentlig er eller en antagelse om, at influencere er uintelligente og dovne. Men mange drømmer i hemmelighed også selv om en karriere indenfor branchen – det er der nu hjælp til.

Der skal bygges tre nye broer i Aalborg

Det bliver Bagedysten om igen – bare med broer, når Aalborg 2. juni 2023 er værtsby for Verdens Vildeste Brobyggere.

Har vi råd til at spare Ungerådgivningen væk?

Ungerådgivningen i Aalborg er et hus med mange specialer. De hjælper unge mellem 12-26 år, der allerede er, eller er ved at blive skubbet ud over kanten af samfundet. Men det vil blive sværere i fremtiden.

Efter rekord i 2021 – Danmark holder stigning på ejendomshandler

2021 var et rekordår ser på transaktionsvolumen over hele Norden i forhold til erhvervsmæssige ejendomshandler. Ikke mindre end 226 mia. kroner var den samlede volumen for Norden. 2022 har budt på et fald – men ikke i Danmark.

Skandalen fortsætter – Forsinket igen og 1,4 mia kr. dyrere

Da man begyndte at bygge Nyt Universitetshospital i 2013 var planen, at det skulle stå færdiggjort 2020. Nu står hospitalet først færdig i 2026.

Så er den gal igen: Endnu et bump har ramt supersygehusbyggeriet

Denne eftermiddag præsenterer Region Nordjylland en status for det yderst forsinkede byggeri af supersygehuset i Aalborg Øst, men inden da er det kommet frem, at der er endnu et bump på vejen.

Beierholm lander nyt rekordregnskab

Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm, der har hovedkontor i Aalborg, har offentliggjort sit regnskab for perioden fra 1. maj 2021 til 30. april 2022, hvilket viser en ny rekordfremgang.

Kategorier

Nyheder fra ErhvervsLIV

Seneste nyheder