Dinosaurne kommer til Aalborg…

Dinosaur

Der bliver plads til både gys, sjov og ballade, når syv dinosaurer og deres australske dukkeførere lægger vejen forbi Aalborg i børnenes efterårsferie.

For hvem kan måske forestille sig alt fra små baby-dinoer til en dino så stor, at kun halsen og hovedet kan være på scenen i Europahallen?

En forestilling, der er både underholdende og belærende – sådan beskrives Dinosaur Zoo, som har sine rødder i Australien og hurtigt fik så stor succes, at showet blev eksporteret til både England og USA.

Sidste år gæstede det Danmark for første gang, og det var så vellykket, at det nu vender tilbage – denne gang også med stop i Aalborg.

Og det er ikke tilfældigt, at showet har fået så stor succes – for selvom dinosaurerne naturligvis ikke er ægte, men er lavet af stof, er kombinationen af deres levende udtryk, og de professionelle australske dukkeføreres bevægelser, helt unik – og man tror, det er levende væsener, der bevæger sig på scenen.

”Fortryllende og livagtige”, skrev anmelder Lisbeth Stryhn fra Randers Amtsavis efter at have set Dinosaur Zoo i Randers sidste år.

Efter sidste års Dinosaur Zoo-turné kan Mek Pek også tilføje Dinosaurus-vært på CV’et. Og han står igen i år klar til at tage publikum med på en rejse ind i dino-land, hvor der fortælles historier om dinosaurernes liv på jorden for rundt regnet 65 millioner år siden og laves sjov på scenen.

Mek Pek fungerer i Dinosaur Zoo som bindeled mellem publikum og dinoerne, og han hiver også nogle gange et par børn fra publikum op på scenen, for at interagere med både ham og dinosaurerne.

Forestillingen varer ca. 50 minutter og efter forestillingen vil der være 15 minutters Meet & Greet med dinoerne. For de modigste vil der være en farezone på de første syv rækker i salen, hvor de flotte og til tider skræmmende dinoer kommer helt tæt på.

Se mere på akkc.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *