D-A-D signerer ny bog efter koncert i AKKC

DAD

Når D-A-D giver koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center onsdag den 16. januar, kaster de en ekstra oplevelse ud til det nordjyske publikum. Når sveden er dryppet af efter en forhåbentlig vellykket koncert, tropper bandet op ved merchandise boden i foyeren for at signere deres nye fotobog, der udgives mandag den 14. januar.

’Live Shots’ er navnet på D-A-D’s nye bog, der kun har et oplag på 2500 eksemplarer og sættes til salg i butikkerne mandag, den 14. januar. Som et eksklusivt tilbud til de nordjyske fans vil bandet signerer bandet den nye bog en halv time efter koncerten i Aalborghallen er slut. Bogen er sprængfyldt med helt nye fotos af rockbandet udelukkende fra 2012 samt to CD’er, henholdsvis en liveudgave og en akustisk version af sange fra deres seneste album ”DIC NII.LAN.DAFT.ERD.ARK”.

Billederne i bogen afspejler D-A-D på bedst mulig vis, og både passionen, galskaben, spilleglæden og arbejdsiveren hos bandet er ikke til at tage fejl af i denne bog. De mange billeder er taget af fotografen og bandets gode ven Henrik Damgaard, der har fået lov til at gå helt tæt på de fire rockmusikere, både på scenen, i tourbussen, og om det så er i omklædningsrummet, så har han også været der. Der er tale om helt originale billeder af bandet uden nogen form for retouchering, hvilket er med til at give bogens læsere et meget personligt indtryk af D-A-D.

De mange billeder i ”Live Shots” udtrykker, hvor travlt et koncertår 2012 har været for bandet med deres i alt 60 koncerter. ”Home Alive”, som er en af de to vedlagte CD’er i bogen, indeholder 11 numre direkte optaget fra en af de danske koncerter. Både denne og
”The Campfire Favorites EP”, som indeholder akustiske udgaver af fem sange fra D-A-D’s aktuelle album, kan ikke købes i butikker,
men er kun tilgængelige ved køb af fotobogen.

Koncerten i Aalborghallen udgør ikke en del af en turné, der er derimod tale om en hel eksklusiv koncert i forbindelse med, at Aalborg Kongres & Kultur Center fejrer 60 års jubilæum. D-A-D har efterhånden besøgt Aalborg en del gange, og gav også derfor deres ja til en koncert efter afslutning af 2012-turnéen.

Der er stadig billetter at få til D-A-D’s eksklusive koncert, hvor det nu også er blevet muligt at købe et signeret eksemplar af fotobogen. Koncertbilletterne kan købes via hjemmesiden www.akkc.dk samt i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *