Nyheder fra ButiksLIV

Aalborgensisk succes klar til at erobre kvinders garderobe

Ambitionerne om at skabe et internationalt brand, som mænd verden over har taget til sig, tog sin begyndelse i 2015. Hvad der startede med tre kammerater og en vision om at nytænke klassisk herretøj, har Shaping New Tomorrow udvidet sin kollektion, så også kvinder kan iklæde sig deres produkter. De kalder den: Women Of Tomorrow.

Dansk frugt og grønt klarer sig godt når det kommer til pesticider

Danske fødevarer indeholder færre sprøjtemiddelrester end tilsvarende udenlandske varer, viser ny pesticidrapport. Når du køber dansk frugt og grønt, får du færre pesticidrester med i købet, end når du køber udenlandsk.

ALDI lukker butikker i starten af 2023 – også i Aalborg

Efter jule- og nytårshandlen vil ALDI i januar og februar 2023 lukke 59 butikker, som kæden ikke forventer at finde købere til. ALDI har indledt forhandlinger med andre aktører i dagligvarebranchen om at overtage de resterende 15 butikker. Også to butikker i Aalborg lukker.

En Håndlavet jul.

Kan vi ikke blive enige om, at denne jul, er den jul hvor vi aftaler, at håndlavede gaver er lige så gode som købte gaver fra de store trendy firmaer.

Vi har søgt på smør mere end 1.532.173 gange

35.678.718. Så mange gange har danskerne søgt efter tilbud i år via eTilbudsavis appen. En stigning på over 47 % ift. samme periode sidste år. Alene “smør” er blevet søgt efter mere end halvanden million gange, hvilket er en stigning på mere end 100 %.

Ny undersøgelse: Nordjyderne er mere åbne for genbrugsgaver

Flere end hver tredje nordjyde vil gerne modtage genbrugsgaver til jul. Samtidig er der sket et fald i andelen af nordjyder, der er bekymrede for modtagernes reaktion, viser ny undersøgelse.

Skyggedetektiver holder øje med dine juleønsker

Julen byder på mange gode sager og gaver, men for it-kriminelle er det også en højtid for it-angreb. Disse angreb planlægges og forberedes grundigt, og typisk som bestillingsarbejde, før der bliver slået til. Et stigende problem siger dansk cyber-ekspert.

Tror du på prisstigningerne?

Virksomhederne skummer fløden og sætter priserne urealistisk højt op. Sådan mener 74 procent af danskerne ifølge en ny undersøgelse. Hvad mener du?

Salling Group og HK Handel i fælles opfordring: Hold den gode tone, når du handler

Dagligvarekoncernen Salling Group oplever en stigende grov tone i sine butikker og går nu sammen med HK Handel ud med en fælles opfordring til kunderne om at huske den gode tone, når de handler.

PC-Revive – gør brugt til nyt

For Frederik Holst blev hobbyprojektet over tid til en levevej, hvor han ikke alene kan få lov at dyrke sin hobby med at rode med elektronik, men også kan hjælpe vores miljø ét lille elektronisk produkt ad gangen. Med hans hjælp bliver brugt til nyt.

En slikbutik er en slikbutik, ikke?

Måske ikke? Hos Candylicious går man i hvert fald anderledes til værks, når det kommer til at svare på spørgsmålet: Hvad kan man få i en slikbutik?

Nordic Afro Design sætter kulør på tilværelsen

I Aalborg Centrum ligger Nordic Afro Design, som er en spændende tøjforretning fyldt med smukke og unikke produkter i varme og eksotiske farver. Bag disken står Mama-Essi, som sætter kulør på tilværelsen for adskillige aalborgensere.

Astrid Frank åbner en ny butik i Aalborg

Den aalborgensiske webshop Astrid Frank har længe haft et brændende ønske om, at kunne betjene deres kunder en en større butik. Dette ønske er nu gået i opfyldelse og d. 1. oktober flyttede Astrid Frank lager fra et lille lokale Schleppegrellsgade til nye, store lokaler på Kastetvej i vestbyen, Aalborg.

Skal du sikre julegaverne til årets absolut bedste priser?

Så kom til Black Weekend hos Astrid Frank!

Støt Danske Hospitalsklovne med Lidl

Til jul kan du støtte Danske Hospitalsklovne og det lokale foreningsliv ved køb af til- og fra julekort, hvor du samtidig kan skrabe dig til en ganske stor ekstra julegave. Som hovedsponsor for julelotteriet har Lidl bidraget til initiativet.

Vi glemmer den gode tone på Black Friday

Over halvdelen af de butiksansatte har oplevet krænkende adfærd fra kunder på tilbudsdage som Black Friday, viser en ny rundspørge. Helt uacceptabelt lyder det fra fagforeningen HK Handel.

Aalborg stadig ikke med på listen

BASALT er blevet en realitet på ganske kort tid, efter ideen opstod for bare to måneder siden. Nu har Salling Group sat navn på alle adresser, der alle åbner inden jul. Aalborg er stadig ikke på listen blandt nuværende eller kommende planer.

Stort dagligvare-pristjek konkluderer: Her får du de billigste dagligvarer

De billigste dagligvarer findes pt. i Lidl. Det står klart, efter at Lidl vinder B.T.’s store pristjek blandt ti dagligvarekæder i Danmark. Lidl slår de nærmeste konkurrenter på det samlede indkøb af flere almindelige hverdagsdagligvarer.

På trods af inflation forventes populær Black Friday

Vi nordjyder plejer ikke at være blege for et godt tilbud. Black Friday og Cyber Monday forventes således også at være særdeles populært blandt forbrugerne igen i år. Danskerne forventes at fastholde deres forbrug på Black Friday, på trods af at de generelt stigende priser.

Prismatch giver Nemlig succes

Mange aalborgensere kender godt til at få leveret dagligvarer med Nemlig – det har været en mulighed længe. Men siden august har Nemlig også kørt med Prismatch mod Rema1000 – tiltaget har skabt en tocifret vækst i salget af de prismatchede dagligvarer.

Lidl runder 1000 ungarbejdere

Lidl satser hårdt på at tiltrække unge talenter også her i Aalborgs mange butikker. Derfor har dagligvarekæden de seneste 15 måneder søsat nye initiativer blandt andet en højere løn end overenskomsten for at tiltrække flere ungarbejdere til butikkerne.

Kategorier

Nyheder fra ButiksLIV

Seneste nyheder

Virksomheder