Nyheder fra ButiksLIV

Hvem spilder hvad? Få overblik over madspildsproblematikken!

TEMA: MADSPILD Det kan være svært at skabe sig et overblik over, hvor meget mad der bliver spildt i Danmark, og hvor problemet er størst. Stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, Selina Juul, giver os svarene

Revolutionen i Reberbansgade fortsætter!

Har du været nede købe og takeaway i Reberbansgade i dag, har du sikkert fået en flyer med i posen.

Danskerne sælger ud

Den stigende inflation og de høje energipriser gør noget ved os og tvinger os til at tænke nyt. Vi er blevet mere bevidste om vores forbrug. Både når det kommer til at beslutte, hvad vi køber og hvordan vi skaffer os af med det igen.

Flere julelys slukkes

Hos Plantorama i Aalborg og resten af landet plejer facaden på deres forretninger at bade i julelys. I år har de valgt at droppe julebelysningen på grund af energikrisen.

Hvad tænker I om madspild, inflation og dagligvarer?

TEMA: MADSPILD – Vi har været på gaden og snakket med folk i Aalborg om hvordan de tackler de stigende fødevarepriser, samt hvilke holdninger de har til madspild.

Skræm de 8-benede ud af huset igen

Synes du også det er ved at gå over gevind med de behårede kravl i huset? De synes bare at vokse sig større og større for hver gang du kikker på dem? Så kan det være du skal ud og investere i et par runde lysegrønne frugter.

Wolt giver os kniven i hjertet – vi må gøre noget, nu!

Restauratører er blevet presset af både Corona og krig de seneste år, og nu truer Wolts høje omkostninger dem på livet.

Velkommen til: Aalborgensisk NORMAL udvider

Det går fremad hos NORMAL i Aalborg. For nylig åbnede NORMAL en ny, stor butik i centrum. Næste skridt er at udvide NORMAL-butikken i Aalborg Storcenter.

Nordjysk Fødevareroverskud mærker krisen og ser flere sultne munde

Absurditeten er til at tage at føle på. Mens det bliver dyrere at fylde indkøbskurven, bliver der stadig smidt tonsvis af mad ud hver dag.

Overskudsmad storhitter i Nordjylland

I det nordjyske er poser med overskudsmad yderst populære. Faktisk er populariteten så høj, at poserne ofte er væk på få sekunder.

Årlig bogfest hos Pilegaard Antikvariat og Mønthandel

Aalborgs læseheste er sikkert allerede i gang med at tælle ned til årets bogfest hos Pilegaard Antikvariat og Mønthandel, som begynder onsdag den 28. september.

Gør det usynlige synligt

Fra 1. oktober kan du hente solsikkesnoren gratis i Bilka, føtex, Netto, BR, Salling, Carl’s Jr. og Starbucks. Solsikkesnoren er lavet til personer med usynlige handicaps, så folk omkring dem kan være opmærksomme på deres udfordringer.

Alle veje fører til romsmagning

I morgen inviterer Aalborg Streetfood til romsmagning med romeksperten Nicolaj Boye Steensen.

Roll the dice

Lørdag og søndag forvandles Centertorvet i Aalborg Storcenter sig til et spektakulært casino i bedste James Bond-stil.

Spar penge på Danmarks Nationale Madspilsdag

Mens inflationen brager løs, mærker mange presset på deres pengepung disse dage. Vil man spare penge på indkøbet tilbyder Wefood 33% rabat d. 29. september.

Mad, hygge og samvær – Fidus i Nørregade byder indenfor

Skulle det være en saft? Kaffe og kage? Glimmer i håret? En rolig stund til at fordybe dig i tallerkenmaling? Eller måske mangler du at grine til det kramper i maven? Hos Fidus i Nørregade kan du få lidt af det hele!

Mekka for godbidder, klap og kælen

Byens to- og firbenede inviteres til en festlig dag tirsdag den 4. oktober hvor Maxi Zoo i Aalborg holder Dyrenes Dag, hvor alle byens kæledyr og deres ejere skal forkæles. Inspiration, aktiviteter, rådgivning og ikke mindst en masse kæledyr.

Genbrug storhitter blandt aalborgenserne

Inflation og stigende priser får danskerne til at strømme mod genbrugsbutikkerne for at holde udgifterne nede. Det har blandt andet medført en stigende omsætning i forretningerne. Hos Blå Kors Genbrugscenter Aalborg genkender de tendensen.

Skønhed i Salling

De næste tre dage er Salling i Aalborg fyldt med inspiration til dit skønhedsliv. Her kan du blandt andet blive forkælet med håndmassage og dobbelt op på point, når du shopper skønhedsprodukter.

Det er nu løgene skal i jorden

Kalenderen siger september, men hvis du vil have glæden af de smukke forårsfornemmelser i haven såsom vintergæk, krokus, tulipaner, påskeliljer m.fl. så er det nu du skal i haven.

Landdistrikternes Fællesråd i opråb: Høje elpriser risikerer at skabe krise i detailhandlen

De drastisk stigende priser på el kan føre til nedlukninger af dagligvarebutikker. Der er behov for øjeblikkelig politisk handling, lyder meldingen fra formanden Steffen Damsgaard.

Kategorier

Nyheder fra ButiksLIV

Seneste nyheder

Virksomheder