Burhan G vinder årets The Voice pris

Skærmbillede 2014-08-25 kl. 16.00.12

Lørdag aften fyldte 26.000 feststemte mennesker Plænen i Tivoli til et brag af en jubilæumsfest, da ’The Voice’ for 10. gang fyldte den gamle have med tidens mest aktuelle artister og Danmarks bedste publikum – som, godt hjulpet på vej af en lun september-aften, tilsammen fremtryllede en fuldkommen magisk stemning.

KATO styrede for andet år i træk festlighederne fra den store scene, og havde dermed også æren af, at uddele følgende eftertragtede priser til sine ’kolleger’:

Årets idol – Christopher
Årets fan – One Direction-fanklubben
The Voice Prisen (publikumspris) – Burhan G

Det var en glad og stolt Burhan G som kunne gå hjem med ’The Voice Prisen’, som ene og alene tæller The Voice-lytternes stemmer:

‘Jeg har stået og klappet af de andre prisvindere de foregående år, og nu er det pludselig mig, som står på scenen med prisen i hånden foran publikum. Det er helt fantastisk, og det betyder uendeligt meget for mig, at det netop er Voice-lytterne som har stemt på mig. Jeg er meget stolt.’ siger Burhan G.

Burhan G kan nu stille sig i rækken af tidligere prominente Voice-vindere som Rasmus Seebach (2013) Christopher (2012), Medina (2011), Infernal (2010), Joey Moe (2009), L.O.C. (2008), Nik & Jay (2007) og Outlandish (2006).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *