Brug din tid på det du er god til

At lave et regnskab er for mange virksomhedsejere et nødvendigt onde. Det er noget, der ligger og lurer lige om hjørnet og som bare skal overstås, men hvorfor ikke bruge din tid på det du er god til?
Du ved en masse om dine produkter og ydelser. Hold fokus på det og lad et professionelt revisionsfirma stå for dit regnskab. Her kunne det også være en god idé at benytte dig af et revisionsfirma som www.brandtrevision.dk hvis du ønsker økonomisk rådgivning ift. dine investeringer og skatteforhold.

Iværksætteri og opstart

Er du iværksætter og står du foran at starte en virksomhed, kan du få hjælp til den økonomiske del af opstarten. Der er mange faldgruber at ryge i som iværksætter, og her vil et revisionsfirma kunne hjælpe dig trygt igennem opstarten. Har du brug for at søge kapital, og til det er et professionelt gennemarbejdet budget alfa og omega for at få en investor til at investere i din virksomhed. Når du er kommet godt i gang med din virksomhed kan du få hjælp til at få udarbejdet årsrapporten og skatteregnskabet. Du kan også få professionel hjælp til at få optimeret skatten. En revisor vil ofte kunne få nedbragt din skat ganske så væsentligt, og derfor er det en god investering at tage en snak omkring dine skatteforhold, når du enten skal starte op som virksomhedsejer eller hvis du har en virksomhed, hvor du blot ønsker økonomisk sparring.

Få hjælp til din IT

IT er en stor del af en moderne virksomheds hverdag, men at skulle sætte sig ind i alle systemer og programmer, kan tage langt tid og være enormt ressourcekrævende. Derfor kan du ringe til et professionelt rådgivningsbureau, hvor du kan få hjælp til opsætning og installation af programmer, hvilke IT-løsninger, du skal vælge eller hvis du har brug for hjælp til hele sikkerheden omkring IT-løsningerne i din virksomhed. Det er bl.a. muligt at få online hjælp via teamviewer, hvor du sammen med eksperten én-til-én vil kunne sparre omkring udfordringerne. Har du f.eks. 100% styr på persondataloven – om hvad du må og ikke må registrere omkring jeres kunder? Har du en beredskabsplan? Hvad med bogføringsloven? Overholder du den? Og vil det være bedre, rent økonomisk, at outsource dele af dine IT-behov til en ekstern partner, så du kan få frigive ressourcer til at fokusere på virksomhedens styrker? Mange virksomheder har allerede truffet beslutningen og benytter sig i dag af en professionel partner der i forskelligt omfang støtter op om deres IT-behov.

Forældrekøb og boligudlejning

Forældrekøb af lejligheder er for mange forældre, en løsning der bliver taget op til overvejelse, når deres børn skal til at studere eller flytte hjemmefra. Billige boliger hænger ikke på træerne og derfor er forældrekøb en god måde, at skaffe den unge en god og sikker base, hvorfra det nye liv kan begynde. Når beslutningen om at foretage et forældrekøb er taget, så vil det være at snyde sig selv, hvis I ikke kigger på at få optimeret det økonomiske omkring købet – for I kan være sikre på én ting: Banken forsøger at få så mange penge ud af jer som muligt. Du har brug for en partner, der står på din side, og det er her et revisionsfirma, kan gå ind og supplere op med den viden, du behøver.
Vidste du f.eks. at der ikke skal betales ejendomsværdiskat af ejerlejligheder som der udlejes? Vidste du, at Højesteret har stadfæstet princippet om, at huslejen skal fastsættes til markedsværdien? Ved I hvordan I opnår en skattefri udleje af en del af boligen? Og hvad med boligstøtte? Alt dette kan Brandtrevision hjælpe dig med.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *