Bogbusserne har fået en baby

BibBaby

Aalborg Bibliotekerne har fået en familieforøgelse i form af en minibil

Minibilen er et fleksibelt bibliotekstilbud, som giver Aalborg Bibliotekerne mulighed for at eksperimentere med formidling af bibliotekets mange tilbud og arrangementer på en ny og uventet måde. Aalborg Bibliotekerne ønsker at være til stede i bybilledet med et bibliotekstilbud, som gives dér, hvor der er behov for det og som kan flyttes, når behovene ændrer sig.

Brugerundersøgelser viser, at en del borgere ikke kender nok til hverken bibliotekernes arrangementer eller de digitale bibliotekstilbud.

Bibliotekschef Bodil Have glæder sig over, at Aalborg Bibliotekerne har fået et nyt talerør:

– Minibilen giver os mulighed for at formidle vores bibliotekstilbud på andre steder end de gængse. På den måde øger vi vores chancer for at nå ud til borgere, der ikke er faste biblioteksbrugere. Undersøgelser viser, at der stadig er borgere, som ikke kender til vores tilbud, og vi vil rigtig gerne give alle borgere i Aalborg Kommune mulighed for at gøre brug af vores tilbud.

Minibilen har allerede været med på Ordkraft og har overnattet sammen med de helt store busser i NT’s garage i forbindelse med Danmark Læser Dagen.

Men der er mange flere oplevelser i støbeskeen for den lille minibil. Du kan møde minibilen ved forskellige arrangementer i løbet af 2015, bl.a. til Sprogfitness i Kildeparken, ved Tall Ships Race, Bæredygtighedsfestivalen og Amaze. Den dukker også op ved aktuelle lejligheder, og hvor du allermindst venter det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *