Besøg campingmessen 2014 i Aalborg

camping 2014 aalborg - indgangFor ottende gang danner Aalborg Kongres og Kulturcenter ramme om den populære campingmesse, der denne gang finder sted 7.-9. februar.
Den lange udstillerliste vidner om, at det bliver . Der vil naturligvis være mulighed for at blive klogere på campingvogne, telte og autocampere, og repræsentanter fra hele Danmark rejser til Aalborg for at deltage i festlighederne – lige fra Aakirkeby til Asaa. Hvad enten du er en garvet rotte eller planlægger din allerførste campingferie, er der garanti for god inspiration og nye ideer.

Var det noget med vintercamping? Seks vintercampister kan få sig en ekstra oplevelse, hvis de lægger vejen forbi Aalborg. De får nemlig mulighed for at campere i Kildeparken i de tre dage, messen står på. Der stilles el- og vandtilslutning til rådighed, og vælger man at bo i telt, er der naturligvis også toiletfaciliteter. Til gengæld er der ingen indendørs opholdsmuligheder og hverken køkken eller bad – tanken er nemlig at demonstrere, hvor meget man kan klare selv som moderne campist. På selve messen skal man desuden på Camping Scenen fortælle om sine oplevelser som vintercampist i Aalborg til TV2/Nords campingspecialist, Mogens Jørgensen, og messens publikum.

… eller måske hellere en tur til sydens sol?

Der er også god grund til at besøge Aalborg for dem, der ikke er så meget for at campere i minusgrader. Der vil nemlig undervejs afholdes forskellige inspirerende oplæg om campingpladser både i Danmark og i udlandet. De udenlandske campingpladser er traditionelt meget populære hos især børnefamilier, fordi de ofte tilbyder mange sjove aktiviteter i børnehøjde. Især Italien, Frankrig og Spanien tiltrækker mange danske campister, og man kan eksempelvis se nogle af de mest populære destinationer her. På messen finder man selvfølgelig også alt, hvad der er nødvendigt til en længere campingtur.

http://www.campingmesse.dk/camping-aalborg/dk.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *