MinByAalborg.dk

Aalborg i front for DM i landevejscykling

16 maj, 2023 | 10:08
- Af Redaktion
Når der skal være DM i landevejscykling i år, så kommer det til at være den nordjyske by Aalborg, der lægger veje til løbet.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Hvis du er til landevejscykling, så skal du befinde dig i Aalborg i slutningen af næste måned, når Aalborg blandt andet skal stå i spidsen for DM i landevejscykling, der er en del af DM-ugen.

DM-ugen kan man betragte som et slags minimeret udgave af et OL, hvor der vil være forskellige sportsgrene at observere, hele 35 af slagsen for at være helt præcis.

Det er den 21. – 25. juni, at DM-ugen vil finde sted, hvor der vil være en masse aktiviteter for både deltagere i form af atleter og publikum.

Men hvis det er landevejscykling, du er til, så er det den 22. og 25. juni, at du skal indfinde dig på tilskuerrækkerne.

Hvis du vil vide mere om de trafikale forhold og generelt læse mere information om arrangementet, så skal du læse videre HER.

Kilde: Aalborg Kommune

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt