3 fejl du begår med din øjenmakeup

29 september, 2022 | 05:00
Medmindre du har en personlig make-up artist derhjemme, har du formentlig også begået en eller flere af disse tre fejl med din øjenmakeup.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

For langt de fleste, der går med makeup, er øjenmakeuppen en stor del af looket. Her er tre fejl, som rigtig mange begår, når de skal lægge øjenmakeup.

1. Du glemmer at tone kanterne

Hemmeligheden bag et smukt og naturligt look er tonede kanter, men ofte ender man med et mere kantet look. Det sker, når du glemmer at blende kanterne ud. Du skal bruge en særlig pensel til formålet, der er lidt større og blødere end en almindelig pensel til øjenskygge. Penslen skal køres rundt i bløde cirkler på øjenlåget for at opnå det helt perfekte resultat.

2. Du overdriver med mascaraen

Alle elsker lange og fyldige vipper. Derfor kan man godt gå hen og blive lidt for ivrig med mascarabørsten. Det er en dårlig idé at blive ved med at påføre lag på lag af mascara for at få vipperne til at se fyldige ud. I stedet ender de nemlig med at klumpe. Du bør i stedet satse på lange strøg og zig-zak bevægelser, når du tager mascara på. Husk at stoppe, mens legen er god.

3. Eyelineren ligger ikke helt ned til vipperne

Det kræver tonsvis af øvelse at lægge den flydende eyeliner helt rigtigt. Men når du mestrer denne egenskab, er du til gengæld sikret et smukt resultat. Den absolut vigtigste ting at huske er, at eyelineren skal helt ned til vipperne.

 

DEKLARATION
Kilde:Woman
Titel:makeup
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden