Stena Line tilbyder nye rejser til Sverige

29 august, 2023 | 16:00
- Af Redaktion
Stena Line ændrer afgange for at imødekomme den stigende interesse blandt nordjyder for at rejse til Sverige på grund af den lave svenske krone. Der er en stigning på 41% i salget på det danske marked i år, og Stena Line introducerer nu morgenafgange fra Frederikshavn til Göteborg for at imødegå den øgede efterspørgsel.
Info:
Foto: Andrew Sprague - Unsplash

Den historisk lave kurs på den svenske krone har ført til en markant interesse blandt nordjyder for at tage turen til Sverige og drage fordel af de gunstige valutakurser. Som en respons på den stigende efterspørgsel justerer Stena Line nu deres afgange for at imødekomme nordjydernes ønske om at handle i Sverige.

Ulf Staaff, destinationschef hos Stena Line, udtaler, at der er blevet tilføjet morgenafgange fra Frederikshavn til Göteborg på tirsdage til lørdage med afgang kl. 08:15. Dette skridt er taget for at imødegå den voksende mængde rejsende, der ønsker at besøge Sverige.

Det danske marked har i år oplevet en bemærkelsesværdig stigning på 41% i salget, hvilket tyder på en stor interesse for at drage fordel af den lave svenske krone.

Valutakursen ligger i øjeblikket på 0,63 danske kroner for en svensk krone.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: TV 2 Nord
TAGS:Sveta Fedarava Unsplash
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt