Erhvervslivet modtager ansøgninger fra folk, der sjusker med vilje

29 august, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
Et stigende antal umotiverede jobansøgninger modtages af virksomheder i erhvervslivet. Ifølge rekrutteringschefer er hver tiende jobkandidat ikke interesseret i at blive ansat, hvilket afspejles i deres ansøgninger, der ofte ikke matcher stillingskravene.
Info:
Foto: Sora Shimazaki - Pexels

En voksende tendens i erhvervslivet er modtagelsen af ansøgninger fra jobkandidater, der tilsyneladende sjusker med vilje. Virksomheder oplever, at ansøgningerne mangler engagement og interesse for stillingerne, hvilket får dem til at se bort fra omkring 10 procent af de modtagne ansøgninger.

De umotiverede ansøgninger adskiller sig ved, at de ikke lever op til stillingskravene og ikke viser forståelse for jobbeskrivelsen. Det er en frustrerende udfordring for virksomhederne, der ønsker at ansætte engagerede medarbejdere.

Selvom det ikke er ualmindeligt at modtage ansøgninger fra folk, der ikke opfylder kravene eller er kvalificerede til stillingen, er det den bevidste mangel på interesse, der for alvor skaber udfordringer for virksomhederne.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Finans
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt