Aalborg Håndbold undgik Barcelona-skrækscenarie

29 juni, 2023 | 05:00
Aalborg skal blandt andet spille mod Mikkel Hansens tidligere klub Paris Saint-Germain men ikke mod Barcelona.
hospital
Billedetekst: Foto: Aalborg Håndbold
Beskrivelse: Tennis

Champions League-sæsonen 2023/2024 starter med Aalborg i gruppe A.

Lodtrækningen blev afholdt tirsdag i Wien og blev afholdt af Det Europæiske Håndbold Forbund. Der blev trukket både om kvindernes og herrernes gruppespil i Champions League.

Aalborg Håndbold får selvskab i gruppen af Barlinek Industria Kielce fra Polen, Paris Saint-Germain fra Frankrig, THW Kiel fra Tyskland, HC Zagreb fra Kroatien, OTP Bank – PICK Szeged fra Ungarn, HC Eurofarm Pelister fra Nordmakedonien og Kolstad Handball fra Norge. Det betyder også, at klubben ikke kommer i kamp mod Barcelona.

Aalborg Håndbold-direktøren ser optimistisk på et par nye destinationer, der indgår i gruppespillet i næste sæson. Her venter en tur til Trondheim og Kolstad, samt en tur til Nordmakedonien for at møde Pelister.

“Det bliver en vanvittigt spændende kamp mod Kolstad. Den ser jeg frem til, og så skal vi også møde Pelister, der er et nyt bekendtskab for os. Det er ikke verdens nemmeste sted at komme hen, men det er sådan, det er,” siger Jan Larsen.

Klubben modtog et wildcard 20. juni, der muliggjorde at Aalborg Håndbold er med i Champions League. Det er Aalbogrs andet år i træk på et wildcard.

De andre wildcards gik til Ungarske Pick Szeged, norske Kolstad, kroatiske Zagreb, polske Wisla Plock samt franske Montpellier.

Kilde: Nordjyske.

DEKLARATION
Alt. tekst:hospital
Titel:Thurin
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden