Tilståelse for narkobesiddelse førte til straksdom

28 oktober, 2022 | 09:00
Torsdag blev en 33-årig mand fremstillet i grundlovsforhør for narkobesiddelse. Her tilstod han alt, så i stedet for en varetægtsfængsling endte han med en straksdom.
Retten i Aalborg
Billedetekst: Foto: MinByAalborg

Under et grundlovforhør ved Retten i Aalborg tilstod en 33-årig mand at have været i besiddelse af store mængder narko. Hans tilståelse førte til en straksdom på et års fængsel.

Anklager Christian Jacobsen oplyser til det regionale mediehus, at manden blev dømt for at have været i besiddelse af 338 gram amfetamin og 4,4 gram kokain.

Politiet havde været på udkig efter den 33-årige mand i nogle dage, da han blev anholdt onsdag. De havde nemlig modtaget et anonymt tip om, at der var en del amfetamin i et kolonihavehus i Aalborg, hvilket manden formentlig var indblandet i.

Det anonyme tip viste sig at holde stik. Politiet fandt amfetaminen, og manden erkendte også forholdene under grundlovsforhøret i retten torsdag. Han forklarede, at han selv har et ret stort forbrug af narkotika, men han havde også intention om at sælge noget af det videre.

På baggrund af hans erkendelse og forklaring blev sagen kørt som en tilståelsessag, hvilket medførte straksdommen på et års fængsel, som den 33-årige valgte at modtage.

DEKLARATION
Kilde:Det Nordjyske Mediehus A/S- CVR-nr 18096641 Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst
Alt. tekst:Retten i Aalborg
Titel:landsretten
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden