MinByAalborg.dk

Aalborg Håndbold opnår 13. år i træk med overskud i 2022-23 sæsonen

28 september, 2023 | 06:00
- Af Redaktion
Selvom sportslige ambitioner ikke blev indfriet, formår Aalborg Håndbold at levere imponerende økonomisk resultat for 2022-23 sæsonen.
Aalborg Håndbold
Info:
Aalborg Håndbold
Foto: Aalborg Håndbolds Facebookside

Aalborg Håndbold har annonceret et imponerende økonomisk resultat for sæsonen 2022-23, med et overskud på 1,73 millioner kroner før skat. Dette markerer det 13. år i træk, hvor klubben formår at generere overskud, hvilket er bemærkelsesværdigt i en tid, hvor sportslig succes ikke var lige så markant som ønsket.

Selvom den seneste sæson ikke levede op til de sportslige forventninger, med en enkelt Super Cup-sejr som den eneste nye titel på klubbens liste, fortsatte Aalborg Håndbold med at trives uden for banen, oplevende en rekordhøj omsætning. Denne succes kan primært tilskrives den vedvarende udsolgt status af sæsonkort til hjemmekampe i Sparekassen Danmark Arena samt det stigende antal samarbejdspartnere, der nåede nye højder med støtte fra næsten 500 virksomheder.

Bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold, Eigild B. Christensen, udtalte, “Vi har igen leveret et meget tilfredsstillende økonomisk resultat, og jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for den store indsats der er lagt, for at sikre den videre økonomiske udvikling og opbakning af klubben, hvilket blandt andet kan ses i de investeringer der er sket på såvel den sportslige som oplevelsesmæssige side.”

Klubben har også fokuseret på forbedringer uden for banen og samarbejdet med Aalborg Kommune for at udvide tilskuerkapaciteten i Sparekassen Danmark Arena fra 5.000 til 5.500 siddepladser. Derudover har toiletforhold, omklædningsrum og lyd- og lysanlæg fået en betydelig opgradering. Yderligere investeringer er blevet foretaget i spillertruppen for sæsonen 2023-24, med tilføjelsen af stjernenavne som Niklas Landin, Simon Hald, Aleks Vlah og Thomas Arnoldsen.

Eigild B. Christensen forklarede, “Vi har stort fokus på at ville tilbyde den bedste oplevelse for vores mange fans og samarbejdspartnere, det gælder i høj grad det vi leverer på banen, men bestemt også uden for banen. Derfor er det også glædeligt, at vi trods manglende sportslig succes i den forgangne sæson fortsat oplevede fremgang på alle parametre uden for banen.”

Aalborg Håndbold har desuden arbejdet på en ny strategi i løbet af de seneste 12 måneder og gennemgået en rebranding for at støtte denne strategi. Klubbens erklærede vision er at blive verdens bedste håndboldklub, både på og uden for banen, og trods de høje ambitioner mener de, at det er muligt med det solide fundament, de har opbygget gennem årene.

Eigild B. Christensen afsluttede med at sige, “Derfor er vores sportslige målsætning, at vi i sæsonen 2023-24 vil jagte sejren i alle de turneringer vi stiller op i, mens målet rent økonomisk igen er at sikre et positivt resultat, så vi ikke blot kan fastholde, men fortsat også udvikle det stærke grundlag vi har opbygget, både sportsligt og kommercielt.”

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Aalborg håndbold
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt