Drømmer du om at blive den næste Etta Cameron?

28 september, 2022 | 14:00
Nordjyllands største gospelkor, Aalborg Gospel Choir, har ledige pladser, hvis du gerne vil udleve din store gospeldrøm. Måske drømmer du et eller andet sted om at bryde ud i din udgave af "Oh happy day" som den kære Etta Cameron?
Drømmer du om at blive den næste Etta Cameron?
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Kan du synge med på musikstykker som “Oh happy day”, “This little light of mine” og “Somebody to love” eller ønsker at komme til det? Så kan det være, at et gospelkor er noget for dig. Det er du så heldig, at vi har lige her i Aalborg i form af Aalborg Gospel Choir.

Drømmer du om at komme til at dyrke netop denne form for musik, kan du glæde dig over, at de har ledige pladser i koret. Faktisk fortæller de på Facebook, at de elsker at få nye medlemmer. Derfor kan du frit melde dig til og deltage. Det kræver ingen erfaring med kor, og der er ingen optagelsesprøve. Faktisk bruger de ikke engang noder. Du skal til gengæld bare melde ind på:

  • Glæde
  • God energi
  • Lyst til fællesskab
  • Ønske om sjove oplevelser

Hver tirsdag kl. 19.00-21.30 er der lyden af gospel i Bethaniakirken i Aalborg. Du kan melde dig til en gratis prøvetime online og derefter bare tage en ven/veninde under armen og møde op – eller komme alene.

DEKLARATION
Alt. tekst:Drømmer du om at blive den næste Etta Cameron?
Titel:gospel
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden