Shaping New Tomorrow åbner sin første butik med tøj til kvinder på en velkendt adresse

28 august, 2023 | 15:00
Shaping New Tomorrow, en populær tøjbrand med stor succes inden for herretøj, har annonceret planerne om at åbne deres første butik med tøj til kvinder. Butikken vil have en særlig betydning for ejerne, da den åbner på den samme adresse, hvor deres eventyr begyndte for seks år siden.
Billedetekst: Foto: Kai Pilger - Unsplash

Tøjmærket Shaping New Tomorrow, der allerede har opnået stor succes med herretøj, er nu klar til at åbne deres første butik med tøj til kvinder. Brandets ejere, Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann, har valgt at placere den nye butik på Boulevarden 22 i Aalborg.

Selvom Shaping New Tomorrow endnu ikke har offentliggjort nyheden officielt, har CEO Kasper Ulrich bekræftet, at butikken med kvindetøj vil åbne på den nævnte adresse.

Det er en betydningsfuld placering for trioen, da det var på Boulevarden 22, at deres rejse begyndte for seks år siden med åbningen af deres første fysiske butik. Nu vender de tilbage til denne adresse for at udvide deres sortiment til også at inkludere tøj til kvinder.

Shaping New Tomorrow har allerede opnået stor succes både i Danmark og internationalt med fokus på deres populære “perfect pants” til mænd. Nu ser de tre stiftere det som en naturlig udvidelse at fokusere på tøj til kvinder under sloganet “Women of Tomorrow”.

Shaping New Tomorrows butik med herretøj findes i dag på Østerågade 4A. Planen er at åbne den nye butik med kvindetøj på Boulevarden i løbet af efteråret.

DEKLARATION
Kilde:Nordjyskes Medier
Titel:Tøj
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden