Biltemas hjertestarter reddede liv i nabobutikken

28 august, 2023 | 11:00
Varehuschefen og en elev hos biltema blev kontaktet af alarmcentralen og skyndte sig af sted med hjertestarteren, da en kunde faldt om i nabobutikken.
Billedetekst: Foto: Biltema Danmarks Facebookside

En hjertestarter i Biltema i Aalborg blev for nylig brugt til at redde livet for en person, der fik hjertestop i en nabobutik. Det skrev Biltema Danmark på deres Facebook i lørdags.

Alarmcentralen kontaktede varehuset, da de bemærkede, at der var en hjertestarter tilgængelig i varehuset. Varehuschefen og en elev reagerede straks og hentede hjertestarteren.

Ved ankomsten til nabobutikken afgav varehuschefen og eleven stød til personen med hjertestarteren. Kort tid efter ankom ambulancen, og redderne overtog behandlingen. Personen blev stabiliseret, og ambulancen kunne transportere personen væk med målbar puls.

Vi håber jo altid, at vi aldrig får brug for hjertestarteren, men dette eksempel viser vigtigheden af, at der inden for kort afstand forefindes en hjertestarter. Og det er lige præcis derfor, at vi har sat dem op,” skriver Biltema Danmark på deres Facebookside som kommentar på hændelsesforløbet.

DEKLARATION
Kilde:Biltema Danmarks Facebookside
Titel:Biltema hjertestarter
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden