MinByAalborg.dk

Amerikanske Walter Trout blandt nye navne i Nibe

28 februar, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
I næste uge offentliggøres stort set det fulde program til Nibe Festival. Husk at prisen på dagsbilletter stiger på torsdag.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Vi tyvstarter the-rest-of-releasen med yderligere 5 navne, som igen klart viser, hvor bred en festival, Nibe er.
Aktuelle Folkeklubben, amerikanske Walter Trout, unikke Annika Aakjær, festorgiet ItaloBrothers og Gobs, den fremadstormende hitmager, er klar til Nibe 2023, som afvikles i dagene 28. juni – 1. juli.

Walter Trout (US)
Walter Trout, den ikoniske guitarist, kommer langt om længe og for første gang forbi Nibe.
Trout turnerede i de unge år med bl.a. John Lee Hooker og John Mayall´s Bluesbreakers. Netop John Mayall blev indirekte årsagen til Walter Trouts store sologennembrud, og sjovt nok var rammen de legendariske cigarlokaler, hvor det gamle Skråen havde til huse. Umiddelbart inden koncerten her blev Mayall syg og måtte aflyse. Trout tog tjansen for den sygdomsramte chef og Walter Trout Band var født.
Vi lader Thomas Treo afslutte med ordene: – ”Walter Trout synger så inderligt, at det må gøre ondt i indvoldene. Hvis Trout ikke havde været en frådende intens og ekvilibristisk topguitarist, kunne han snildt havde fået en karriere som soulsanger”

Folkeklubben
Måske landets allermest autentiske orkester er atter klar til Nibe.
Vi elsker dem. Vi elsker deres varme, folkelige men også samfundsrelevante hits som “Fedterøv”, ”Blomsten Og Vasen”, ”Sort Tulipan” og ”Danmark”. Vi elsker deres koncerter.
Til april smider Folkeklubben deres 6. album, så Kjartan Klein og co. er helt sikkert superaktuelle, når de torsdag d. 29. juni, på andendagen, åbner Stor Scene.

Gobs
I sidste uge strøg Gobs direkte ind på album-chartens 1. plads med albummet ”Knuste Hjerter Heler Aldrig”. Det er logisk, for ikke alene er Gobs fremadstormende med stor power, albummet er også stopfyldt med stærke singler som ”Tro På Kærlighed”, ”I Dette Sekund”, ”+45 1888”, ”Frie Fugle”, ”Flytter Bjerge”, ”Endnu En Krig” og ”Renæssance”. Ikke mindre end 6 af numrene befandt sig i øvrigt blandt de 22 øverste på sidste uges singlechart.

Annika Aakjær
Fantastiske og finurlige Annika Aakjær debuterede med albummet ”Lille Filantrop” helt tilbage i 2008 og fik allerede i 2009 en af branchens eftertragtede ”Steppeulve”.
Det helt store og meget brede gennembrud kom til og med en optræden til Zulu Awards, hvor Aakjær bankede sangen ”Natbind Om Dagen” af og efterlod både publikum og seerne nærmest hulkende af grin.
Annika Aakjær er på ingen måde bare en syngende komiker – om end ganske få, når hende der. Hun er en dybt respekteret, stærk sanger og komponist med et syleskarpt, slagfærdigt og ofte selvudleverende tekstunivers.

ItaloBrothers (D)
Drønpopulær i Nibe, og meget flittig ”gæst” i Skalskoven. Det ændres der ikke ved i 2023.
ItaloBrothers er tilbage på Blå Scene, og laver ubetinget gigantisk fest med hits som ”Stamp On The Ground”, ”Summer Air” og ”My Life Is A Party”.
Festen går, som den har gjort det så mange gange, grassat onsdag eftermiddag på Blå Scene.

Programlagte navne og billetprisstigning
På torsdag d. 2. marts kl. 10 stiger prisen på dagsbilletterne. Derfor har vi arbejdet intenst og målrettet på at få programlagt de pt. offentliggjorte navne.

Onsdag d. 28. juni 2023: Zara Larsson (S), Lukas Graham, L.O.C., Tessa, Nicklas Sahl, ItaloBrothers (D) og yderligere 15 navne
Torsdag d. 29. juni 2023: The Minds Of 99, Benjamin Hav & Familien, Carpark North, Emil Lange, Hugorm, Folkeklubben, Annika Aakjær, Rasmus Walter, Gobs, Eee Gee og yderligere 11 navne
Fredag d. 30. juni 2023: OneRepublic (US), Tobias Rahim, TV-2, Artigeardit, Hjalmer, Lamin, Oh Land, Danser Med Piger og yderligere 15 navne
Lørdag d. 1. juli 2023: Nik & Jay, Saveus, Walter Trout (US), Kato, Stine Bramsen, Akademiet, Prisma og yderligere 16 navne

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Pressemeddelelse fra Nibe festival
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt