Demokratiets Genklang vender tilbage til Musikkens Hus

Demokratiets Genklang debuterede i 2021 som et borgerinddragende alternativ til den politiske debat. I 2022 vender festivallen tilbage til Musikkens Hus den 20. og 21. marts.

Ikke som andre festivaller

Demokratiets Genklang har ganske vist benævnelse af en festival, men den er ikke som alle andre. Ud over at være borgerinddragende, er den også et alternativ til den politiske debat. Clement Kjersgaard faciliterer en række forskellige debatter. Til debatterne er indbudt blandt andet klimaaktivister, politikere, debattører og andre interessante vinkler. Festivallen foregår som et åbent rum, hvor aktuelle emner kan debatteres.

Program for Demokratiets Genklang 2022

Søndag den 20. marts vil der blive budt på både en minikoncert med Rikke Thomsen samt adskillige herpå følgende debatter. Blandt andet en klimadebat mellem på den ene side klimaaktivist Esther Kjeldahl og aktivist Camilla Styrbæk, og på den anden side politikerne Marie Bjerre (V) og Henrik Dahl (LA).

Mandag den 21. marts vil der være minikoncerter med hhv. Go Go Berlin og Sys Bjerre midt imellem en række debatter. Dagens debatter vil spænde bredt over emner som “Hvilke idéer skal redde verden?” og “Hvordan ser demokratiets fremtid ud?”.

Arrangementen løber af stablen 20. og 21. marts 2022 i Musikkens Hus, Aalborg.
Det fulde program kan læses hos Musikkens Hus.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden