Den omvendte verden: Dansk Industri vil beholde Coronapas

Selv om stort set alle restriktioner bortfalder den 1. februar, så vil Dansk Industri gerne beholde en

På tirsdag er blandt andet coronapasset fortid i Danmark sammen med de fleste andre restriktioner, da covid-19 ikke længere anses som en samfundskritisk sygdom.

Det meldte Statsminister Mette Frederiksen ud på onsdagens pressemøde. Til glæde for de fleste. Men står det til Dansk Industri, så burde arbejdspladserne dog få mulighed for at benytte sig af coronapasset lidt længere.

Hos Dansk Industri frygter man nemlig, at mange smittede medarbejdere vil lægge massivt pres på vagtplaner og produktion på arbejdspladserne – og i værste fald betyde, at virksomheder må lukke ned.

“Vi har med coronapasset haft et rigtig godt redskab til at have nogenlunde styr på smitten ude på arbejdspladserne. Det vil vi rigtig gerne have, at arbejdsgiverne har mulighed for lidt endnu” udtaler  Søren Dupont Dall, der er personalejuridisk chef i Dansk Industri til TV2

og fortsætter:

“Nu, hvor vi kigger ind i en periode, hvor der fortsat vil være udfordringer med covid-19 med en meget udbredt smitte, vil det være rart for arbejdsgivere stadig at have det redskab”

I går var der 51.033 smittede

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden