Aalborg Forsyning får ny energiforsyningschef

27 december, 2022 | 11:00
- Af Freelance
Aalborg Forsyning får en energiforsyningschef med 30 års erfaring fra energiområdet og stor ledelseserfaring, når Lars Skytte Jørgensen fra årsskiftet skifter Alfa Laval ud med Aalborg Forsyning.
Billedetekst: Lars Skytte Jørgensen, energiforsyningschef i Aalborg Forsyning

Den 1. januar 2023 begynder Lars Skytte Jørgensen som ny energiforsyningschef i Aalborg Forsyning, hvor han skal være med til at sætte dagsordenen inden for energiforsyning i Nordjylland. Lars Skytte Jørgensen får en afgørende rolle i at håndtere den enorme vækst inden for fjernvarme. Han får også til opgave at sikre, at fjernkøleforretningen udbygges som grøn køleløsning i Aalborg, og dertil får han ansvar for Aalborg Forsynings bygasforretning.

Lars Skytte Jørgensen kommer fra et job som vicedirektør i Alfa Laval, hvor han har haft ansvar for marinedivisionen og teknologiudvikling af energisystemer og industrikedler. Han er uddannet rørsmed og maskiningeniør og har dertil flere uddannelsesforløb inden for ledelse.

– Aalborg Forsyning er i gang med en utrolig spændende transformation både med den grønne omstilling af energiforsyningen, men også med etableringen af et grønt testcenter og hele udviklingen af Norbis Park. Det er inspirerende, og det vil jeg meget gerne være en del af, siger Lars Skytte Jørgensen, der glæder sig til at sætte den strategiske retning for energiforsyningen.

– Jeg trives med at drive ting og med at arbejde på tværs af organisationer – fra bestyrelseslokalet til produktionen og fra udvikling af tekniske løsninger til den kommercielle salgsdel, siger han.

Er vant til at gå forrest

I Aalborg Forsyning glæder teknisk direktør Jesper Høstgaard-Jensen sig meget til samarbejdet med Lars Skytte Jørgensen.

– Vores ønskeliste til kompetencer og erfaring til en ny energiforsyningschef var lang, og Lars Skytte Jørgensen opfylder den til fulde. Han har stor ledelseserfaring fra en forretningsorienteret virksomhed med komplekse løsninger. Han er vant til at gå forrest og skabe et godt samarbejde både internt og eksternt, og derudover har han et stort kendskab til energiområdet, siger Jesper Høstgaard-Jensen.

Lars Skytte Jørgensen er fra lokalområdet og kan fra sin og hustruens gård ved Øster Hassing se skorstenen på Nordjyllandsværkets blok 3, som han tilmed har været med til at montere i sin tid som svejseingeniør.

DEKLARATION
Titel:larsskytte
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden