Populær musikfestival skifter navn

27 september, 2022 | 19:00
“Vi elsker Heroes”. Der ringer højst sandsynligt ikke en klokke. Det kan være en farlig affære at begynde at rode med at skifte navn for en virksomhed. Men det har populær musikfestival alligevel valgt at gøre.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

»Vi skifter navn til “Vi elsker Heroes”, fordi det er essensen af vores festival.   

Sådan skriver Riffi Haddaoui, der er stifter af “Vi elsker”-festerne i en pressemeddelse  

Vi vil hylde de musikalske helte fra vores publikums ungdom, og fordi nye generationer, der er født i slutfirserne eller starten af halvfemserne, begynder at finde vores fester interessante, så ønsker vi også at have nogle af heltene fra deres ungdom med, og der bliver vi udfordret af årstallene i vores navn,« siger Riffi Haddaoui. 

Siden “Vi elsker” i 2011 afholdt sin første festival har man haft hundredtusinder af nostalgiske og festglade danskere og svenskere igennem til 90’er og 00’er-fest i Danmark og Sverige. Og det vil man blive ved med. 

»Navnet kommer ikke til at ændre på essensen af vores fester. Vi vil stadig hylde det bedste fra 90’erne og 00’erne, men årstallene er ikke det vigtigste. Det handler om festmusikken fra vores publikums ungdom, og vi ønsker ikke at stå i en situation, hvor vi bliver låst fast af årgangene i vores navn,« siger Riffi Haddaoui. 

Internationale planer  

“Vi elsker”-festerne blev sidste år en del af REKOM, som er nordens største nattelivskoncern med barer og natklubber i Danmark, Norge, Finland og Storbritannien. Og det er også i lyset af REKOMs internationale tilstedeværelse, at navneskiftet skal ses. 

»Med REKOM i ryggen har vi foruden en række vanvittigt dygtige og professionelle bartendere også fået adgang til nye markeder, som vi på sigt har planer om at bevæge os ind på. Og der er “Heroes” bare et bedre navn at brande internationalt, så vi ikke kalder os “Vi elsker” et sted, “We Love” et andet sted og noget helt tredje i Finland,« siger Riffi Haddaoui og fortsætter: 

»Til at starte med holder vi dog fast i at hedde “Vi elsker Heroes” herhjemme, fordi det efter 11 år er blevet så stor en del af vores identitet.« 

Allerede fra fredag d. 30. september er det muligt at sikre sig billetter til “Vi elsker Heroes”-festerne i sommeren 2023 i henholdsvis Rødovre, Aalborg, Næstved, Hillerød, Aarhus, Holstebro og Odense, hvor Riffi Haddaoui garanterer for en fest uden lige. 

DEKLARATION
Kilde:Via Ritzau
Titel:gabriel-bassino-zEawlLdVloo-unsplash
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden