Aalborg Try Out tilbyder rekordstort antal aktiviteter til unge og studerende

27 august, 2023 | 13:00
Aalborg Try Out vender tilbage med cirka 60 forskellige gratis aktiviteter fordelt over 12 uger for at styrke sundheden, trivslen og fællesskabet blandt de studerende i Aalborg. Aktiviteterne spænder fra idrætslige udfordringer som padel og wakeboard til kreative tilbud som keramikkunst og neglepleje.
Billedetekst: Foto: Aalborg Kommune

Aalborg Try Out er tilbage den 4. september med en imponerende samling af cirka 60 forskellige gratis aktiviteter, der spænder over 12 uger, med det formål at fremme sundheden, trivslen og fællesskabet blandt studerende i Aalborg.

Initiativet er støttet af Sundheds- og Kulturudvalget, der har allokeret 550.000 kroner årligt for at fremme et aktivt fritidsliv for unge under uddannelse.

Projektet sigter især mod de nye studerende på videregående uddannelser og ønsker at fjerne barriererne for dem, der ønsker at deltage i forskellige aktiviteter.

For at imødekomme forskellige interesser og niveauer er der både bevægelsesorienterede aktiviteter som kajakpolo og vandreture samt mere afslappende tilbud som madlavning, skak og manicure. Projektet har også åbnet op for gruppeaktiviteter, hvor studerende kan deltage som en enhed, hvilket især kan hjælpe dem, der er nye i byen og ønsker at skabe nye venskaber.

Alle aktiviteter kræver ikke udstyr, og alle niveauer er velkomne. Instruktører vil være til stede for at hjælpe deltagerne med at komme godt i gang. Interesserede kan allerede nu se udvalget af aktiviteter på Aalborg Try Outs tilmeldingsside.

DEKLARATION
Kilde:Aalborg Kommune
Titel:Basketball, sport
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden