MinByAalborg.dk

Koncert med Dust N’ Bones på Rocken

27 juni, 2023 | 09:00
- Af Redaktion
Fredag den 7. juli vender DUST N' BONES tilbage til Rocken efter en vild optræden sidste år! Bandet leverer dækkende versioner af klassiske numre fra det band, der satte sit præg på rockkulturen i 80'erne og 90'erne!
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Tag dig selv og dine venner med og syng med på Guns N’ Roses’ covernumre i en aften, der uden tvivl vil blive mindeværdig!
Når bandet forlader scenen, fortsætter Rockens egen DJ med at spille musik af samme rockede kaliber
Billetter kan købes i døren til 75 KR, eller i forsalg til 60 KR + gebyr. Find billetterne her:

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/k9rr5w06k6

Om bandet:
Dust N’ Bones er måske Danmarks bedste og mest autentiske svar på Guns N’ Roses. De ser måske ikke ud som de gamle helte fra Hollywood, men i stedet er de fem jyske gutter, der har helt styr på deres prioriteringer: musikken!
Hør de fantastiske hits fra en svunden tid leveret med en autenticitet og ægthed, som ingen andre kan matche. Alt fra “Welcome to the Jungle”, “Paradise City”, “Sweet Child O’ Mine”, “Rocket Queen” til “You Could Be Mine” vil være på setlisten denne aften.
Så hvis du trænger til at komme ud og skråle med på musik fra en legendarisk æra, så tag fat i dem, du kender, og kig forbi denne aften.
Dust N’ Bones vil være til stede og garantere en fest med musik på en måde, som du aldrig har oplevet før!

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt