MinByAalborg.dk

Tre nordjyske Sunset Boulevard-butikker overtages af nordjyde

27 april, 2023 | 19:00
- Af Redaktion
Tre forskellige Sunset Boulevard-butikker bliver overtaget af forretningsmanden Jonas Safari, der løbende bliver ejermand af de tre forretninger.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Havde Jonas Safai ikke travlt i forvejen, har han det nu. Hele tre Sunset Boulevard restauranter er den tidligere Business Manager Commercial hos Fjord Line A/S i Hirtshals i fuld gang med at overtage ansvaret for. Restauranten i Nørresundby overtager han 1. maj, restauranten i Hjørring den 1. juli og restauranten i Frederikshavn den 1. august.

Det er jo en ret vild proces. Der er rigtigt meget at holde styr på lige nu – og det bliver en stor opgave at drive og vækste hele tre restauranter, som i forvejen klarer sig godt,” siger Jonas Safai og fortsætter:

”Men jeg står med tre restauranter og teams, der kan noget særligt på hver sin måde, og som kan lære meget af hinanden, og jeg glæder mig virkelig meget til at blive ansvarlig for restauranterne og facilitere et tættere samarbejde, hvor vi kan få skabt nye positive synergier restauranterne imellem. Jeg er sikker på, at vi sammen kan løfte forretningen og gæsteoplevelsen til et endnu højere niveau i samtlige restauranter.”

Ifølge Jonas Safai er restauranten i Frederikshavn den restaurant i kæden, som får den bedste gæstefeedback og således ligger højst på gæstetilfredshed. Restauranten i Hjørring er blandt de restauranter, som er vækstet mest i 2022, og Nørresundby er en flagship store med stor kapacitet. Den er bygget i genbrugssten og får snart et stort solcelle-anlæg samt vertical farming af krydderurter til maden på stedet, som Jonas planlægger som sine første investeringer i restauranterne.  

Skal leve op til markant vækst

Det er ingen overdrivelse, når Jonas Safai siger, at samtlige restauranter klarer sig godt økonomisk. Sunset Boulevard oplyser, at alle tre restauranter har fået en god start på 2023 efter et rekordår i 2022. Den nye restaurant i Nørresundby, der åbnede 1. december 2022, har fået en start over forventning, mens restauranterne i Hjørring og Frederikshavn siden januar 2023 har vækstet omsætningen med henholdsvis 32% og 49% set i forhold til samme periode sidste år.

Selvom der således er lidt at leve op til, er Sunset Boulevards administrerende direktør, Jens Broch, ikke i tvivl om, at Jonas Safai kan sikre den fortsatte succes:

”Personligt glæder jeg mig til at se Jonas og teamet sætte turbo på den i forvejen meget positive udvikling, vi i øjeblikket ser i Nordjylland. Jonas har en solid værktøjskasse med fra stillingen som Business Manager Commercial og Starbucks Brand Ambassador ved Fjordline A/S samt mange års erfaring fra restaurantbranchen. Jeg er sikker på, at han er den rette til opgaven,” siger Sunset Boulevards Administrerende direktør Jens Broch.

Kilde: Sunset Boulevard via Ritzau

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt