Café Vi.2 efterlyser tyve, der spiste for 1500 kr.

27 marts, 2022 | 14:00
- Af Anna
Café Vi. 2 efterlyser to af deres gæster, som fredag løb fra regningen. For at bibeholde den gode stemning, som caféen er kendt for, opfordrer de de to gæster til at betale, før det bliver nødvendigt at kontakte politiet.
Billedetekst: Kilde: Billedarkiv

Café Vi. 2, et populært spisested på C. W. Opels Plads i Aalborg C, har søndag eftermiddag lagt et opslag op på deres Facebookside, hvori de efterlyser to særligt mætte tyve, der endte med at løbe fra regningen.
Ifølge opslaget fandt tyveriet sted lige inden midnat fredag aften. To unge kvinder havde nydt en aften i selskab med venner, hvorefter de havde efterladt caféen. Dog havde de imidlertid ikke betalt deres egen noget store regning på i alt 1500 kr. Derfor efterlyser caféen nu de to unge kvinder, og beder deres Facebookfølgere om at dele opslaget med så mange som muligt.

Café Vi. 2 lader dog til ikke at ønske at involvere politiet, og de beder derfor de to kvinder kontakte dem og betale deres regning, så de ikke behøver gå videre med sagen. Caféen gør i opslaget opmærksomt på, at de har haft mulighed for at identificere de to glathælede cafégæster, ved hjælp af deres overvågningskameraer, og råder derfor kvinderne til at tage kontakt.

Hvis du vil hjælpe Café Vi. 2 med at finde de skyldige, så kan du eventuelt dele deres facebookopslag for yderligere at belyse sagen.

DEKLARATION
Titel:Tom tallerken
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden