Regionsdirektør i Region Nordjylland stopper

27 februar, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
Efter fire år som regionsdirektør takker Christian Boel af som regionsdirektør. Fremover skal Christian Boel være direktør for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune.
psykolog, unge, mental hebred, psykisk sygdom
Info:
psykolog, unge, mental hebred, psykisk sygdom
Pressefoto: Christian Boel

Direktøren takker af
Efter fire år på posten takker Christian Boel af som regionsdirektør i Region Nordjylland. Christian Boel, har fået nyt arbejde i Aarhus Kommune som direktør for Sundhed og Omsorg. Det betyder, at der skal findes en ny øverst administrativt ansvarlig i Region Nordjylland.

– Vi har været glade for Christian Boels indsats for hele regionen. Christian har været en solid ledelsesfigur, som har været med til at drive hele Region Nordjylland fremad i en på mange måder svær og udfordrende tid. Jeg vil ønske Christian held og lykke fremover, siger regionsrådsformand Mads Duedahl (V). Christian Boel har været ansat i Region Nordjylland siden starten af 2019, og har derfor i en stor del af perioden været beskæftiget med at sikre nordjydernes sundhed under pandemien.

– Det har været et stort privilegium at være en del af holdet med over 14.000 ledere og medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt for at nordjyderne skal være i gode hænder. Især håndteringen af de forskellige faser af corona-pandemien har været en holdpræstation uden lige, som jeg aldrig nogensinde vil glemme, siger Christian Boel.
I det hele taget har Christian Boels tid som regionsdirektør været præget af uforudsigelighed og kriser, og en af hans hovedopgaver har derfor været, at holde hånden sikkert under den administrative drift af hele organisationen.

– Derfor er jeg også stolt og imponeret over det strategiske og bundsolide arbejde, som medarbejdere og ledere har lagt for dagen, og som har ført til flotte resultater i de senere år, bl.a. flere priser og gode placeringer i nationale målinger – også selvom det har været en tid fyldt med svære udfordringer. Heldigvis har man i Nordjylland et særligt stærkt sammenhold, som gør det muligt at varetage landsdelens interesser på bedste vis, siger Christian Boel.
Arbejdet med at finde en afløser for regionsdirektøren sættes i gang hurtigst muligt.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Region Nordjylland
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt