Mesterligt drukspil: Er du byens bedste til Beer Pong?

Kan man overhovedet kalde en fest for en ordentlig fest, hvis ikke der har været minimum én dyst i druk/festspillet over dem alle – Beer Pong.

Et fabelagtigt spil. der sikrer alle en solid brandert, og naturligvis den vigtige håneret for vinderen overfor vennerne.

Skulle du være toptrænet i denne ædle sportsgren, så har du nu mulighed for at vise hele Aalborg dit talent, når Heidi’s Bier Bar afholder Aalborg-mesterskaberne i Beer Pong (eller måske rettere “Bier Pong).

Mesterskaberne finder sted fredag d. 4. marts kl. 16:00, og der er nok at glæde sig til allerede nu.

Intens turnering, saftige burgere og masser af kolde bajere

Reglerne dikterer, at man maksimalt kan være to på hvert hold, og der bliver spillet i Tuborg Fadøl eller sodavand (Fanta, Lemon, Sprite eller Coca-Cola). Skulle ganen tørste efter at spille i andet, kan dette fri tilkøbes i baren.

Alle deltagende hold er garanteret minimum to kampe, da man spiller gruppespil.

Der vil være to burgere pr. hold (altså 1 pr. person), som kan hentes i baren ved mesterskabernes start. Desuden opfordrer Heidi’s at man kommer i god tid.

“Alle andre år har vi haft udsolgt, så det er med at være hurtig. 1 billet (til 149 kr.) er betaling for 1 hold (med max 2 personer)” skriver bier baren i deres event.

Fede præmier på højkant

Udover en kanon brandert og dertilhørende tømmermænd, kan vinderholdet se frem til en fed præmie i form af et vaskeægte trofæ, en flaske bobler + 1 helflaske Smirnoff Red inkl. 5 Booster Black – og så selvfølgelig retten til at kalde til sig selv for “Aalborgs Bedste Beer Pong-spiller”.

Andenpræmien er en medalje til begge deltagere, med 1 flaske bobler, et øltårn og 10 valgfrie shots. Tredjepladsen får ligeledes også en medalje til begge deltagere,
en 1 flaske bobler og 10 valgfire shots.

Præmierne vil blive givet som værdibeviser, så de kan indløses på en valgfri åbningsdag i tre måneder fra turneringsdatoen, og anbefales at deles med venner.

Ved evt. spørgsmål, skal man sende en mail til Danni: skriver@rekom.dk, og ellers kan du finde eventet her.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden