PEACE | AKKC er klædt i gult og blåt

Ingen kan efterhånden være uvidende om de skrækkelige ting, der foregår mellem Ukraine og Rusland. Flere og flere virksomheder herhjemme går ind og støtter Ukraine enten fysisk eller med sympatistøtte. Aalborg Kongres & Kultur Center – AKKC – er af samme årsag klædt i gult og blåt.

Flere steder er dækket i gule og blå farver

AKKC går forrest her i Nordjylland med at vise sin støtte til Ukraine. Flere andre steder i landet vises sympatien på samme måde. Eksempelvis er Jernbanebroen i Lemvig og Øresundsbroen ligeledes klædt i gult og blåt. Det er en måde at vise sympati og støtte til et land, der lige nu er i krise.

Generel støtte til Ukraine

Over hele landet vælter det ind med støtteerklæringer og sympati til Ukraine. Flere steder har der således også været demonstrationer. De gule og blå farver går igen alle steder. Lige fra påklædning til demonstrationer og på tv til små symboler på sociale medier.

MinByAalborg.dk har valgt at dække alle de stærke bidrag, som vi får kendskab til – uanset om det direkte har noget at gøre med Aalborg. Det er vores håb, at dette kan inspirere andre til at gøre det samme.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden