MinByAalborg.dk

Aalborg Zoo tænder LYS I MØRKET

27 januar, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
Uden lys intet liv. Solen lys og energi er forudsætning for næsten alt liv på jorden, og det fejres i Aalborg Zoo med en fortryllende lysfest. Der bliver leget med lyset, så gæsterne ser den gamle have i et helt nyt lys og oplever magien i lyset og skyggerne.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

‘- Aalborg Zoo inviterer gæsterne indenfor i den blå time, så de kan opleve lyset skifte i skumringen. Og når mørket falder på, vil kreative lysinstallationer skabe spektakulære effekter og fremkalde nye sider af haven, fortæller Lars Jeppesen, der er designer på LYS I MØRKET.
Aalborg Zoo har allerede haft stor succes med at skabe stemningsfulde lysoplevelser til JUL I ZOO, men lysfesten i februar bliver noget helt andet.
– Det her er storladent og pompøst, og en helt anden måde at se Zoo på. Vi bruger lyset til at skabe nye og unikke oplevelser og sætte spot på områder, som man normalt ikke har så meget opmærksomhed på i dagslys, forklarer Lars Jeppesen.

LYS I MØRKET kan opleves den 11.-12. februar og den 18.-26. februar, alle dage kl. 16-20

Reduceret billetpris fra kl. 16: Voksne 135,- kr. Børn 75,- kr.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Aalborg Zoo via Ritzau
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt