MinByAalborg.dk

Cirkus Mascot fejrer 30-års jubilæum med magisk forestilling "Glad i Låget"

26 september, 2023 | 06:00
- Af Redaktion
Cirkus Mascot, en dansk institution inden for cirkusverdenen, er i fuld gang med at fejre deres imponerende 30-års jubilæum med en spektakulær forestilling kaldet "Glad i Låget."
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Det er en hyldest til den glæde, som kun cirkus kan levere, og det er dedikeret til de mindste i familien, som stråler af begejstring og nysgerrighed. Cirkus Mascot har skabt en unik forestilling, der minder os alle sammen om, hvorfor vi engang elskede cirkus og den magiske verden, det repræsenterer.

En Forestilling for Hele Familien

“Glad i Låget” er en hjertevarmende forestilling, der har premiere den 1. april og spiller frem til den 22. oktober, med en kort sommerferiepause fra den 23. juni til den 7. august. Forestillingen turnerer rundt i 158 idræts- og kulturcentre i Jylland og på Fyn, og den er skabt med tanke på at bringe hele familien sammen i en fælles fest.

Magi og Underholdning i Manegen

Cirkus Mascot har samlet et imponerende hold af dyr og kunstnere til deres jubilæumsforestilling. I den indendørs manege kan publikum opleve hunde, grise, gæs og meget mere. En særlig gæst i år er Lui, som i en alder af 72 år stadig udfører akrobatik i verdensklasse. Hans søn, Lori, har også fundet balancen mellem tradition og nytænkning.

Forestillingen byder også på klovnen Gulio, som altid sørger for masser af grin, og ponyen Poker, der gør sin debut i manegen. Daniel Deleuran er sprechstallmeister, og selv mor er med i manegen. Det er tydeligt, at Cirkus Mascot er en ægte familieforetagende, hvor alle bidrager til at skabe magi i manegen.

Tradition og Barnlig Begejstring

Cirkus Mascot insisterer på at holde fast i cirkustraditionen og skabe en forestilling, der kan fortrylle både børn og voksne. Forestillingen er fyldt med øjeblikke, der får barnlig begejstring til at blomstre, og som inviterer voksne til at genopleve den magi, de engang kendte som børn.

Forestillingen varer 90 minutter, inklusive en pause, og sidste år blev den set af over 40.000 begejstrede danskere i alle aldre.

Fang Forestillingen i Dit Nærområde

“Glad i Låget” fortsætter sin turné og besøger forskellige byer i september og oktober. Her er nogle af de kommende forestillinger:

  • 27. september: Tylstruphallen, Tylstrup, kl. 17:00
  • 28. september: Asaa Hallen, Asaa, kl. 17:00
  • 29. september: Taars Hallen, Taars, kl. 17:00
  • 30. september: Idrætscenter Vendsyssel, Vrå, kl. 15:00
  • 1. oktober: Brovst Sport- & Kulturcenter, Brovst, kl. 15:00
  • 2. oktober: Bakkeskolehallen, Skarp Salling, kl. 17:00
  • 3. oktober: Dronning Ingrid Hallerne, Farsø, kl. 17:00

Cirkus Mascot byder velkommen til en uforglemmelig aften fyldt med latter, spænding og magi i ægte cirkusstil. Køb dine billetter i god tid og del denne fantastiske oplevelse med din familie!

For mere information og billetsalg, besøg Cirkus Mascots officielle hjemmeside.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Cirkus Mascot
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt