MinByAalborg.dk

Røgdykkere sat ind ved brand på Mors

26 maj, 2023 | 13:30
- Af Redaktion
En brand på Mors den 26. maj betød, at der måtte indsættes røgdykkere.
Beskrivelse: Brand
DEKLARATION
Billedetekst: Foto: Matt C, Unsplash.

En ejendom, der ligger sydvest for Nykøbing Mors på Østermøllevej, har fredag ​​eftermiddag udsendt tyk, sort røg i luften.

Klokken 12.46 fik Nordjyllands beredskab melding om en brand i en industrimalerhal på ejendommen. Ved ankomsten opdagede brandfolkene, at branden var opstået i ventilationsanlægget.

Ifølge hændelsesleder i Nordjyllands beredskab Henrik Gade Jespersen blev røgdykkere sendt ud for at slukke branden, der var opstået af en enorm røg, der havde spredt sig.

Efter at have været i en malerkabine blev en lastbil fjernet fra området, og alle seks til otte personer til stede på ejendommen var i stand til at evakuere uden uheld. Heldigvis var der ingen meldt tilskadekomne.

Ejendommen har ifølge hændelseslederen fået en del skader på sin malerboks og ventilationsanlæg på grund af branden, men bortset fra røgskader er den forblevet forholdsvis uskadt.

På grund af tagkonstruktionens komplekse karakter krævede beredskabet yderligere hjælp fra en elevator for at kunne slukke branden helt.

Slukningsprocessen var fuldstændig afsluttet efter et par timer.

Kilde: Nordjyske.dk

Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt