MinByAalborg.dk

Nørresundby Skole styrker bekæmpelse af voldelige og seksuelt online-indhold

26 marts, 2024 | 09:00
- Af Vagthavende
På Nørre Uttrup Skole i Nørresundby stiger opmærksomheden omkring børns udsættelse for voldelige og seksuelle videoer på nettet. Efter DR-dokumentaren “Alene hjemme på nettet” er det blevet klart, at mange børn og unge undlader at dele deres oplevelser med voksne. Skoleleder Henrik Jungersen forklarer, at selvom emnet allerede er en del af skemaet hvert andet ... Læs mere
Info:
Digital sikkerhed
Foto: FlyD - Unsplash

På Nørre Uttrup Skole i Nørresundby stiger opmærksomheden omkring børns udsættelse for voldelige og seksuelle videoer på nettet. Efter DR-dokumentaren “Alene hjemme på nettet” er det blevet klart, at mange børn og unge undlader at dele deres oplevelser med voksne.

Skoleleder Henrik Jungersen forklarer, at selvom emnet allerede er en del af skemaet hvert andet år, har man besluttet at intensivere indsatsen efter en drøftelse blandt trivselslærerne.

“Et enkelt årligt møde med forældrene er ikke tilstrækkeligt. Vi skal have hyppigere dialog og gøre emnet mere nærværende for eleverne,” udtaler Jungersen.

For at sikre kontinuerlig opmærksomhed omkring problematikken planlægger skolen at inkludere det i undervisningen på regelmæssig basis. Interesserede kan se de to afsnit af “Alene hjemme på nettet” på DRTV.


Faktaboks:

  • Nørre Uttrup Skole i Nørresundby øger indsatsen mod voldelige og seksuelle online-videoer.
  • Skolen reagerer på dokumentaren “Alene hjemme på nettet”, der afslører manglende kommunikation mellem børn og voksne om emnet.
  • Tidligere var emnet en del af skemaet hvert andet år, men skolen planlægger nu at integrere det mere regelmæssigt.
  • Skoleleder Henrik Jungersen understreger behovet for hyppigere dialog med både elever og forældre.
  • Dokumentaren “Alene hjemme på nettet” kan ses på DRTV.
DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: DR nyheder
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt