Travl nat for Nordjyllands Politi: Detentionen er fyldt op

Én var flygtet fra fængslet, enden sparkede en betjent, en tredje stod og tissede op ad en restaurant – og det var bare et lille udvalg af de fulderikker, som politiet i nat måtte tage med til detentionen.

Det har været en travl nat for Nordjyllands Politi. Det har her til morgen resulteret i en godt fyldt op detention på politistationen i Aalborg af fulderikker og andet godtfolk.

“Der sidder seks i detentionen, så der er fyldt godt op” konstaterer vagtchef Karsten Højrup Kristensen til Nordjyske.

Natten udskejelser har ikke kun været i Aalborg. Blandt de “logerende” i politiets detention er en mand fra Frederikshavn, som supplerede nattens husspektakler med spark mod en af de fremmødte betjente. En anden mand fra Løkken råbte så meget op, da han skulle bortvises fra et privat sted, at han til sidst også måtte med til en overnatning i detentionen.

“Og så har vi en anholdt, som urinerede op ad en restaurant på Vesterå i Aalborg. Han var påvirket af narkotika, højtråbende og voldsom, og kunne ikke tage vare om sig selv. Der er også en anholdt fra Jomfru Ane Gade, som først var voldelig overfor nogle dørmænd. Så lavede han gentagne trusler overfor politifolkene, da han blev anholdt, fortæller vagtchefen.

Den sidste ankomne af de overnattende i detentionen er en person, som også blev anholdt i Jomfru Ane Gade.

“Han var voldsomt beruset og påvirket af narko, og så var han samtidigt eftersøgt, fordi han var stukket af fra Kragskovhede! oplyser Karsten Højrup Kristensen.

Den eftersøgte bliver i sagens natur ikke løsladt, men det forventes de andre at blive.

Men ikke hele den anholdte flok var fulderikker. Blandt dem der forventes løsladt i dag er der også en indbrudstyv, som blev opdaget af en af politiets patruljevogne kl. 02.32.

“En af vores patruljer meldte fra Vejgård, at de kørte bag en stjålet bil, som ikke ville standse og forsøgte at køre fra dem. De kørte i 7-8 minutter, og den kørte så ind til siden på Tove Ditlevsens Vej. Der stak føreren af fra bilen, men han blev stoppet og anholdt! fortæller vagtchefen til Nordjyske, og fortsætter:

“I mellemtiden var der kommet en anmeldelse fra Tove Ditlevsens Vej, hvor nogen havde set, at en person havde holdt og tømt en varebil. Det viste sig, at det var ham her, som havde lavet indbrud i varebilen og lagt tingene over i den, vi fandt ham i. Han var desuden beruset – og vi kender ham godt i forvejen”.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden