Frygtede drukneulykke: Spritstiv mand fik politi og beredskab til at rykke ud

En beruset 27-årige mand råbte og skreg i nat ved Østre Havn i Aalborg, hvilket satte politi og beredskab i gang.

Både politi, beredskab og alt, hvad der ellers kan sættes ind, rykkede ud natten til lørdag, da der kl. 01: 26 kom en anmeldelse om en mulig drukneulykke ved Stjernepladsen i Aalborg, nær fjorden og Østre Havn.

“En anmelder kan høre en mand, der råber og skriger. Man kan ikke finde ud af, hvor det kommer fra. Vi sender et par patruljevogne derned, og betjentene kan også høre, at der kaldes panisk, men kan ikke høre, hvor det kommer fra” fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi til Nordjyske.

Det kunne derfor umiddelbart ikke afvises, at der lå en person i vandet.

“Der går måske 25-30 minutter, hvor brandvæsnet er kommet frem, en redningshelikopter er på vej og vi har en indsatsleder på stedet – og så kan de pludselig høre råbene igen. Det viser sig så, at en beruset mand opholder sig mellem bygningerne dernede” fortsætter vagtchefen.

Pludselig dukkede den råbende frem, og kom i mod dem.

“Og det viser sig så, at det er den samme. De tager kontakt til ham, og han siger først, at han ikke kender noget til det. Men anmelderen har optaget råbene på sin telefon, og det afspiller de for ham. Han siger så, at ‘det var da det, jeg råbte'” forklarer Karsten Højrup Kristensen til Nordjyske.

Da den råbende, som er en 27-årig lokal mand, igennem længere tid havde råbt højt, fik han en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og sendt hjem.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden