Aalborg i Farver 2022

Efter et års fravær, kan kunstudstillingen Aalborg i Farver endelig igen slå dørene op og sætte tiltrængt kulør på tilværelsen. Sidste år måtte Aalborgenserne undvære den farverige udstilling grundet covid-19, så i år skal der farver til. 2022 er nemlig også kunstudstillingens 10 års jubilæum.

Hvad kan du se

Ikke mindste end 49 kunstnere kommer til at gæste kunstudstillingen. Der vil også være besøg af Aalborgs Jonny Hefty, som mange kender med et væld af roller; rapper, gadekunstner og ginmager for at nævne et par stykker.

Det kommer til at være mangfoldigt og farverigt, det er der ingen tvivl om. Aalborg i Farver byder på en hyggelig udstilling, hvor besøgende ikke alene kan købe værkerne, men også se flere af kunstnerne arbejde.

Hvor og hvornår

Kunstudstillingen løber af stablen den 5. og 6. marts 2022. Det foregår i Idrætshallen Østre Allé, Østre Alle 87 mellem kl. 10-16. Entréprisen er 40 kr, børn op til 15 år gratis entré. Så er der ingen undskyldninger for ikke at tage familien under armen, nyde kunst og mangfoldighed.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden