Carpark North og tre meget stærke nye navne klar til Nibe 2023

26 januar, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
Flere navne til posteren i Nibe. Denne gang den altid store og elskede fest med Carpark North. Og så tre stærke og meget populære, nyere navne, som kommer buldrende igennem det frodige musikalske danske landskab og direkte ind i Skalskoven - nemlig Eee Gee, Lamin og Danser Med Piger.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Carpark North
Altid et hit i Nibe. Altid en stor fest. Altid én lang hitparade med numre som ”Transparent and Glasslike”, ”32”, ”Human”, ”Shall We Be Grateful” og, og, og….
Carpark North er tilbage i Nibe, som de senest besøgte i 2019.
”Skoven er en fantastisk ramme, man får næsten sådan en indendørs fornemmelse, når man står dernede i gryden. Det er en fed festival. En af Top 3 festivalerne i Danmark” sagde Carpark North i et interview i 2018.
”Gryden” venter atter Carpark North, når de torsdag d. 29. juni er tilbage på Stor Scene midt i den smukke Skalskov.

Eee Gee
En af fremtidens store danske sangerinder, imponerende og unikke Eee Gee, debuterer på Nibe til sommerens festival. Emma Grankvist, som Eee Gee oprindeligt hedder, kom på alles læber allerede i 2021 bl.a. med singlen ”Killing It”, som fik masser af hæder og omtale.
Siden kom debutalbummet ”Winning” som bl.a. i Gaffa blev kåret som årets album.

Lamin
”Årets Nye Danske Navn” (DMA 2022) og ”P3 Talentet” (P3 Prisen) er selvfølgelig også klar til Nibe. Numre som ”Gode Dage, Gode Drinks”, ”Hvad Skal Der Ske”, ”Windows” og henholdsvis ”Vågen” og ”Hvor Fuck Er Min Drink” – begge numre i samarbejde med Artigeardit. Lamin leverer en stor fest og præsterer big time på radio og i streaminguniverset.
Lamin er allerede kæmpe, og i øvrigt pt. 13. mest ønskede danske artist. Vokser garanteret ubetinget videre i popularitet, som var den sympatiske rapper stoppet med gær og substrat af bedste kaliber.
Lamin laver festen i Nibe fredag d. 30. juni.

Danser Med Piger
Tonsvis af airplay – bl.a. med nummeret ”Danser Med Piger” og ”Kemikalier” bakket op af Kidd. Læssevis af gode anmeldelser og drøn på TV-tiden. Danser Med Piger og deres meget festlige og dansevenlige pop er gået i danskernes blod.
Danser Med Piger er samtidig et forrygende liveband, som selvfølgelig fredag d. 30. juni skal genopleves i Nibe efter de til Nibe 2022 stopfyldte nogle måske lidt for intime rammer.

Programmet – so far
– OneRepublic (30. juni)
– The Minds Of 99 (29. juni)
– Lukas Graham (28. juni)
– Nik & Jay (1. juli)
– Tobias Rahim (30. juni)
– L.O.C. (28. juni)
– Carpark North (29. juni)
– Saveus (1. juli)
– Benjamin Hav & Familien (29. juni)
– Hjalmer
– Oh Land
– Hugorm (29. juni)
– PRISMA
– Danser Med Piger (30. juni)
– Eee Gee
– Lamin (30. juni).

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Pressemeddelelse fra Nibe festival
Relaterede nyheder
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt