MinByAalborg.dk

Husk at indstille P-skiven på søndag!

25 oktober, 2023 | 09:00
- Af Redaktion
Vintertid er lige rundt om hjørnet, og det er tid til at justere ure og p-skiver.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Efter en travl sommer, hvor vi nød de lange dage, er det nu tid til at sige farvel til sommertiden og byde efteråret velkommen. På søndag den 30. oktober går vi tilbage til vintertid, hvilket betyder, at urene skal stilles en time tilbage. Mange af os er vant til de elektroniske ure, der selv justerer tiden, men det er vigtigt at huske, at ikke alle ure gør det automatisk.

En vigtig påmindelse gælder bilens ur, især hvis du bruger en p-skive. Hvis dit bilur ikke justeres korrekt, kan det føre til, at din p-skive også indstilles forkert, hvilket kan resultere i bøder. Selv de elektroniske p-skiver, der ofte bruges for at undgå bøder, skal nogle gange indstilles manuelt. Derfor er det en god idé at tjekke din p-skive, når du ændrer tiden på søndag.

Q-Park, en førende aktør inden for parkeringskontrol, påpeger vigtigheden af at justere både bilens ur og den elektroniske p-skive. Alex Pedersen, direktør hos Q-Park, forklarer: ”Vores job er at forhindre misbrug af parkeringspladserne ved at kontrollere p-skiverne. P-vagterne har ofte kun p-skiven at tage stilling til for at afgøre, om en bil har ret til at parkere på pladsen.” Det er vigtigt at bemærke, at skiftet til vintertid ikke medfører ekstra p-vagter. Q-Park vil have samme bemanding som på alle andre søndage.

Så husk at justere både bilens ur og din elektroniske p-skive på søndag for at undgå ubehagelige kontrolafgifter og p-bøder.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Q-park Operations Denmark A/S
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt